News

Victor Ponta a câștigat procesul cu Marian Vanghelie. Acesta va primi despăgubiri de 80.000 de euro

Victor Ponta a câștigat procesul cu Marian Vanghelie și primește despăgubiri de 80.000 de euro.
02.07.2021 | 20:43
Victor Ponta a castigat procesul cu Marian Vanghelie Acesta va primi despagubiri de 80000 de euro
Victor Ponta a câștigat procesul cu Marian Vanghelie. Acesta va primi despăgubiri de 80.000 de euro. Sura foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Victor Ponta a anunțat că a câștigat procesul cu Marian Vanghelie și că va primi despăgubiri în valoare de 80.000 de euro. Mai mult, fostul premier s-a hotărât și cum să cheltuie banii primiți.

Victor Ponta a câștigat procesul cu Marian Vanghelie și a primit despăgubiri

Victor Ponta a anunțat fericit, pe pagina sa de Facebook, că judecătorii i-au dat câștig de cauză în procesul împotriva lui Marian Vanghelie, intentat după ce acesta l-a acuzat că a luat mită în timpul mandatului său de premier.

ADVERTISEMENT

Astfel, el a declarat că este fericit că judecătorii nu se tem de „tupeul” unora și că aceasta este o dovadă că în țara noastră încă se poate face dreptate.

„Mă bucur că în România încă se poate face dreptate – și că sunt judecători care, aplicând legea, nu se tem să îi pună la punct pe cei care cred că tupeul, banii și agresivitatea rezolva totul în țară noastră!

ADVERTISEMENT

Anunț oficial că voi execută această sentința prin toate mijlocele legale”, a spus Victor Ponta.

Ce va face fostul premier cu banii primiți de la Marian Vanghelie, drept despăgubiri

De asemenea, fostul premier Victor Ponta a anunțat și ce va face cu cei 80.000 de euro primiți de la Marian Vanghelie. El nu îi va păstra, ci îi va dona către organizațiile care se ocupă de copiii abandonați.

ADVERTISEMENT

El a mai spus că banii vor ajunge la cineva care nu numai că are nevoie de ei, dar îi și merită.

„Și că voi dona toți banii astfel obținuți 80.000 de Euro de la Marian Vanghelie către asociațiile și fundațiile care se ocupă de copiii abandonați !

ADVERTISEMENT

Va fi prima dată când banii lui Vanghelie vor ajunge la cineva care chiar are nevoie și merită!”, a mai scris Victor Ponta, pe Facebook.

Totodată, Victor Ponta a atașat și o fotografie în care se arată decizie instanței. Aceasta arată că suma de bani trebuit plătită ca daune pentru prejudiciul moral pe care afirmațiile lui Vanghelie l-au produs.

Marian Vanghelie este obligat și să anunțe într-un ziar național care a fost decizia tribunalului. Fostul edil poate contesta această decizie, având drept de apel 30 de zile.

ADVERTISEMENT
Tags: