News

Victor Ponta, acuzații dure la adresa ministrului Sănătății: ”Nu este adevărat că s-au redeschis școlile în Franța”

27.04.2020 | 07:50
Victor Ponta acuzatii dure la adresa ministrului Sanatatii Nu este adevarat ca sau redeschis scolile in Franta
ADVERTISEMENT

Președintele Pro România, Victor Ponta, a lansat acuzații grele la adresa ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, în plină pandemie de coronavirus.

Victor Ponta, acuzații dure la adresa ministrului Sănătății

Într-o postare făcută pe contul de Facebook în noaptea de duminică spre luni, Victor Ponta îl acuză de minciună pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, atât în cazul redeschiderii școlilor, cât și a demiterii lui Adrian Streinu-Cercel.

ADVERTISEMENT

”Acum ministrul Sănătății ne spune că ‘școlile din Franța s-au redeschis’ – ceea ce NU este adevărat!”, și-a început fosul premier tirada la adresa miniștrilor din Guvernul condus de Ludovic Orban.

Acum Ministrul Sanatatii ne spune ca “scolile din Franta s-au redeschis” – ceea ce NU este adevarat! Tot Ministrul…

Posted by Victor Ponta on Sunday, April 26, 2020

Ponta reamintește faptul că Nelu Tătaru a spus la un moment dat că a luat în considerare izolarea persoanelor de peste 65 de ani, iar apoi a dat vina pe profesorul Adrian Streinu-Cercel, pe care apoi l-a și demis.

ADVERTISEMENT

”Orban ne minte în față spunând că nu se exportă lemn din România”

”Acesta este coleg de Guvern cu ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, care a spus în urmă cu 8 zile că ‘Opoziția a atacat siteul IMM Invest’ și o să arate el vinovații – normal că a mințit!”, a scris liderul Pro România.

Victor Ponta nu l-a iertat nici pe ministrul de Interne, Marcel Vela, despre care a afirmat că a mințit când a spus că a pus polițiștii să ducă lumina de Paște pentru că are ‘informații că Primarii PSD vor să ducă oamenii la Biserică de Înviere’.

ADVERTISEMENT

”Toți sunt din Echipa lui Lucovid Orban – care ne minte în față spunând că nu se exportă lemn din România, ba chiar se importă lemn tăiat în Germania și Austria – nici nu poți să te amuzi de așa o gogomănie!”, a continuat Ponta.

În încheiere, fostul premier precizează că ”Guvernul PNL s-a obișnuit să trăiască doar în Propagandă și Minciună” și se întreabă până când va mai dura acest lucru.

ADVERTISEMENT

Victor Ponta a intervenit frontal în scandalul momentului România – Ungaria și l-a numit ”slugă” pe premierul Ludovic Orban. Fostul șef al Executivului îl acuză pe liberal că nu intervine mai prompt în toată această situație.

ADVERTISEMENT