News

Victor Ponta, acuze dure la adresa lui Dacian Cioloș! „A luptat pentru țara lui, Franța”

07.07.2019 | 20:44
Victor Ponta acuze dure la adresa lui Dacian Ciolos A luptat pentru tara lui Franta

Fost premier al României în perioada  – , Victor Ponta a lansat câteva acuze dure la adresa lui Dacian Cioloș! Președintele PRO România l-a atacat pe liderul Plus, pe care îl acuză că „a negociat și a luptat (ca de obicei) pentru țara lui, Franța!”. Declarația lui Ponta este făcută în contextul în care Cioloș a vorbit în Parlamentul European despre negocierile de culise care determină alegerea figurilor proeminente ce trebuie să conducă Europa.

Victor Ponta, acuze dure la adresa lui Dacian Cioloș!

„Nu este de râs – este de plâns! Dacian Cioloș a negociat și a luptat (ca de obicei) pentru țara lui – Franța! Problema noastră este cine negociază și cine se luptă pentru România! Marea negociere pentru principalele posturi de conducere la nivelul Uniunii Europene a dus la un rezultat trist – nicio persoana nascuta si crescuta in Estul Europei ( sau in oricare dintre cele 13 tari intrate in UE dupa 2004 ) nu a primit nimic!”, susține Victor Ponta.

Și continuă președintele PRO România cu acuzele: „Acum urmeaza un alt test – desemnarea Comisarului European din partea Romaniei: „1. în 2007 am primit un portofoliu nesemnificativ – am și uitat că l-am avut pentru că nimeni nu înțelegea ce avea în atribuții. 2. În 2009 Nicolas Sarkozy a vrut ca Franța să aibă doi comisari – și așa a ajuns Dacian Cioloș la Agricultură”.

Victor Ponta, acuze dure la adresa lui Dacian Cioloș! Ponta și Cioloș
Dacian Cioloș l-a înlocuit pe Victor Ponta în funcția d epremier al României. Sursa foto – facebook

Ponta, semnal de alarmă

Victor Ponta nu-l „uită” în acuzațiișe sale nici pe foatul președinte Traian Băsescu: „Dacian Cioloș a ajuns la Agricultura europeană cu complicitatea lui Traian Băsescu, dispus oricând să facă ceva și cu «licuriciul» european , nu doar cu cel transatlantic. În mandatul lui Cioloș agricultorii francezi au primit subvenții tot timpul de 3 ori mai mai decât cei români”.

„În 2014 , prin negocierea mea cu Hollande și Renzi și având sprijinul lui Juncker România a primit ceva important – Dezvoltare Regională! Având-o pe Corina Crețu ( și echipa ei de asistenți români) am adus în țară încă 10 miliarde de euro / și propunerea pentru viitorul buget este oricum mai mare cu încă 6. 4. În 2019 va negocia Klaus Iohannis, dar numirea o face Viorica Dăncilă – să ne rugăm să obținem ceva semnificativ pentru România ! Ajung, însă, rugăciunile?”, a mai punctat Victor Ponta în „rechizitoriul” său publicat pe o rețea de socializare.