News

Victor Ponta, anunț dur pentru Liviu Dragnea. Fostul premier dezvăluie cine ar vrea să fie președintele PSD

22.05.2019 | 15:24
Victor Ponta anunt dur pentru Liviu Dragnea Fostul premier dezvaluie cine ar vrea sa fie presedintele PSD
ADVERTISEMENT

Victor Ponta, liderul partidului Pro România, aflat pe locul 4 în opțiunile omânilor conform procentului realizat la ultimele alegeri pentru parlamentul european, a declarat că liderul PSD Liviu Dragnea nu are oameni fideli în partidul pe care îl conduce. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni de la postul B1TV, marți.

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea

Liderul Pro România a vorbit despre situația partidului lui Liviu Dragnea, Partidul Social Democrat, și l-a atacat dur pe acesta spunând că liderul PSD nu are oameni de încredere. Nu trebuie uitat faptul că Victor Ponta a părăsit PSD din cauza lui LIviu Dragnea…

ADVERTISEMENT

„Așa cum îi cunosc pe cei din conducerea PSD, eu cred că sunt cam toți pe la doamna Dăncilă și îi jură credință. Paul Stănescu întotdeauna a avut o relație bună cu doamna Dăncilă, chiar dacă nu l-a apărat când l-a dat Dragnea afară. Niculae Bădălău e un supraviețuitor. Domnul Marian Oprișan am înțeles că vrea să fie președintele PSD, deci cu siguranță că o va susține pe doamna Dăncilă”, a declarat fostul premier.

 ,,Fiecare președinte PSD a avut un număr de oportuniști, și eu la fel, care erau în jurul meu, mă anunțau ce tare mă iubesc. Dar au fost și câțiva suporteri sinceri. Sunt oameni care și acum țin cu Iliescu, cu Năstase, cu Geoană, cu Ponta. Dragnea nu are oameni ai lui. Toată lumea a stat și stă cu el de frică sau pentru că le dă funcții. Dacă luni, cea care le dă funcții va fi Viorica Dăncilă, se vor muta într-o secundă și marți o să-i auziți cum vor spune cât au suferit ei sub Dragnea”, a ținut să adauge Ponta.

ADVERTISEMENT
Victor Ponta nu se mai întoarce în PSD
Fostul premier, Victor Ponta îl atacă pe liderul PSD, Liviu Dragnea
Sursa foto: Hepta.ro

Ponta nu se mai întoarce în PSD nici dacă Dragnea va pleca din partid

Fostul premier, Victor Ponta a declarat în urmă cu câteva luni că nu se va mai întoarce niciodată în PSD, nici dacă Liviu Dragnea va pleca de la conducerea partidului: “Spuneam că mă bucur că nu mai suntem alături de actualii lideri PSD și nici nu vom fi, ca să fie foarte clar. Nu am făcut Pro România ca să ne întoarcem la PSD dacă pleacă Dragnea. Am făcut Pro România pentru că realmente am crezut că trebuie să ne ținem de ce am promis în 2016, chiar dacă ceilalți nu se țin, să continuăm guvernarea bună și lucrurile bune făcute în guvernare și să nu le mai facem pe cele rele”.

Fostul premier a spus într-o conferință ținută la Timișoara în luna ianuarie a acestui an, că țara noastră se îndreaptă în direcția greșită: ,,Spuneam că principala deosebire e aceea că noi credem că Uniunea Europeana trebuie îmbunătățită, trebuie să funcționeze mai bine, dar că pentru România e mai bine în Uniunea Europeană. Faptul că domnul Dragnea, Codrin Ștefănescu, Vâlcov, Olguța Vasilescu spun că e mai bine în afara Uniunii Europene și că toate relele sunt de la Uniunea Europeană e o prostie, o minciună”.

ADVERTISEMENT