News

Victor Ponta, anunț surprinzător: “PSD poate face alianță cu PNL”

Victor Ponta, președinte al PRO România, a făcut joi un anunț suprinzător, declarând: "PSD poate face alianță cu PNL".
30.09.2021 | 20:46
Victor Ponta anunt surprinzator PSD poate face alianta cu PNL
ADVERTISEMENT

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Cîțu depusă de Partidul Social Democrat a fost citită astăzi în Parlamentul României, urmând ca săptămâna viitoare să fie votată.

Ponta a fost în urmă cu câteva zile extrem de critic la adresa liberalilor după Congresul PNL, spunând chiar că știe despre anumiți participanți la acel eveniment că erau infectați cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Victor Ponta: “PSD poate să facă o alianță cu PNL”

Fostul prim-ministru s-a declarat extrem de încrezător că moțiunea de cenzură depusă de către PSD va trece și cabinetul Cîțu va fi demis.

Ponta a subliniat faptul că președintele României ar trebui să lase PSD să guverneze, asumându-și faptul că a greșit în momentul în care a dorit să formeze o coaliție între PNL, USR PLUS și UDMR.

ADVERTISEMENT

“Sper să pice Guvernul, e un guvern artificial. Acest Guvern nu mai există, la 45 de zile după ce miniștrii pleacă, cei interimari nu mai au voie să semneze. Domnul Cîțu ar trebui să demisioneze și dacă va fi așa trebuie să vedem ce punem în loc.

Iohannis ar trebui să spună că în decembrie a greșit și să lase PSD la guvernare. M-am uitat pe sondaje, PSD a crescut. PSD ar trebui să facă guvern acum, să pună premier, pe principiul USL. Să pună mână să se scoată din criză împreună.

ADVERTISEMENT

Moțiunea trece marți. Eu nu mai cred nimic despre Iohannis. E important ce cred cei care l-au votat pe Iohannis.

Pe mine nu mă dezamăgește, ci pe cei care l-au votat. El trebuia să facă un lucru normal. Să iasă să spună că a greșit că a pus guvern USRPLUS-PNL. Ar trebui să pună PSD să facă guvern.

ADVERTISEMENT

Exemplul de așa-zisul guvern de tehnocrați, cum a fost cel cu Cioloș, a fost cel mai prost guvern de până acum. Nimeni nu poate fi tras la răspundere. PSD poate face alianță cu PNL. Eu am lucrat foarte bine cu liberalii.”, a declarat Victor Ponta la România TV, conform știripesurse.ro

Ponta, apreciativ la adresa lui Sorin Cîmpeanu: “Bravo lor”

“Vreau să zic și un lucru de bine, bravo lor, Sorin Cîmpeanu și Cîțu. Eu am copii acasă și școala online ar fi fost o catastrofă. Eu sper să nu se închidă nici HoReCa”, a adăugat fostul președinte al Partidului Social Democrat, conform aceleiași surse.

ADVERTISEMENT
Tags: