News

Victor Ponta are rețeta pentru demiterea Guvernului Dăncilă! „Chiar ştiu ce gândeşte fiecare dintre liderii PSD”

08.06.2019 | 08:42
Victor Ponta are reteta pentru demiterea Guvernului Dancila Chiar stiu ce gandeste fiecare dintre liderii PSD

Fostul premier al României, Victor Ponta are rețeta pentru demiterea Guvernului Dăncilă! Liderul PRO România spune că știe exact ce trebuie să facă opoziția pentru a putea trece moțiunea de cenzură, dar mai ales pentru a putea avea majoritate. Astfel, vestea că PSD va organiza un Congres pe data de 29 iunie este una bună pentru opoziţie. Cel puțin, așa a anunțat Victor Ponta. Fostul candidat la prezidențiale al social democraților susține că PSD-ul a greşit grav prin această mutare politică.

Victor Ponta are rețeta pentru demiterea Guvernului Dăncilă!

Victor Ponta afirmă că PSD nu a făcut nimic altceva decât să le ofere adversarilor şansa de a negocia altfel moţiunea de cenzură. Singura condiţie ca Guvernul Dăncilă să fie demis este ca moţiunea de cenzură să fie votată după Congresul PSD. “PSD a decis sa isi organizeze Congresul pe 29 Iunie! Acum motiunea de cenzura are sanse diferite decat in urma cu 24 de ore – chiar putem sa avem in curand un Guvern mai bun!

Pentru PSD este o decizie gresita – dar pentru ProRomania si toti cei care dorim sa reformam si sa salvam social democratia din Romania este fff bine! Pentru mine sunt importante politicile si electoratul progresist, de stanga, modern si european (PSD, ca si PNL, este anchilozat de clientelism, lacomie si frica de schimbare)! Vrea insa cineva cu adevarat sa treaca motiunea de cenzura?

Victor Ponta are rețeta pentru demiterea Guvernului Dăncilă! Ponta
Victor Ponta știe cum poate să treacă moțiunea de cenzură. Sursă foto – facebook

Ponta știe când poate să treacă moțiunea de cenzură

Atunci haideti sa facem calendarul in asa fel incat sa o votam imediat dupa 29 iunie! Si atunci sigur trece! Oricine grabeste motiunea inainte de Congres inseamna ca joaca fals – si isi doreste de fapt sa nu aiba succes! Chiar stiu ce gandeste fiecare dintre liderii si parlamentarii PSD – stiu ca nu vor vota motiunea inainte de Congres! Si mai stiu ca toti cei nemultumiti sau dezamagiti de rezultatul Congresului vor fi dispusi dupa!

Cred ca momentul depunerii motiunii va fi ca un test cu turnesol! Si oamenii o sa vada cine doreste cu adevarat sa schimbe Guvernul si cine doar mimeaza!”, a postat Victor Ponta pe o rețea de socializare.