News

Victor Ponta aruncă bomba în cazul lui Radu Mazăre. Ce legătură ar fi avut Liviu Dragnea cu arestarea fostului primar

19.05.2019 | 16:46
Victor Ponta arunca bomba in cazul lui Radu Mazare Ce legatura ar fi avut Liviu Dragnea cu arestarea fostului primar

Victor Ponta abordează aducerea în țară a lui Radu Mazăre dintr-o perspectivă cu totul inedită. Acesta aruncă bomba pe scena politicii românești și susține că Liviu Dragnea are legătură cu arestarea acestuia în Madagascar, ba chiar a ironizat-o și pe Ana Birchall, ministru interimar al Justiției care s-a ocupat de traducerea documentelor necesare extrădării.

Victor Ponta spune că în spatele arestării lui Radu Mazăre e chiar Liviu Dragnea

Ponta a spus că nu se va bucura de răul lui Mazăre și că Dragnea acționează ca în serialul Narcos. Ponta observă cum de fiecare dată când se apropie poliția de el, dă peste unul din camarazii săi. Candidatul Pro România la alegerile europarlamentare din 26 mai a povestit chiar și un episod controversat care a avut loc la alegerea lui Dragnea în fruntea partidului.

La CeX din 2015, când Ponta a fost debarcat după ce și-a dat demisia din fruntea Guvernului în urma incendiului de la Colectiv, lupta a fost între Rovana Plumb și Liviu Dragnea. Ponta spune că a susținut-o pe Rovana, însă anumiți colegi, precum Nicușor Constantinescu, l-au votat pe Dragnea pentru că le-ar fi promis că îi scapă de pușcărie. La acel vot din CeX Radu Mazăre a lipsit.

Ponta crede că Dragnea își trădează colegii. Sursa foto: HEPTA.RO

Ponta știe următoarea țintă a lui Dragnea: Darius Vâlcov, vicepremier

Ponta mai spune că Liviu Dragnea nu doar că nu îi scapă pe pesediști de pârnaie, dar insinuează că ar contribui din plin la mazilirea colegilor săi. Acesta nu îl vede cu ochi buni nici pe Darius Vâlcov, despre care fostul premier spune că știe că îi urmează și lui sfârșitul în curând, dar nu mai are ce să facă.

“Lui Mazăre probabil nu îi vine să creadă că Guvernul domnului Dragnea, al prietenului lui Liviu, se ocupă să stea în închisoare. Poate înţeleg şi alţii. (…) Să nu îmi spuneţi că pe doamna Birchall a apucat-o independenţa şi s-a revoltat contra lui Dragnea.

Fiţi sigură că primul pe care l-a sunat a fost Dragnea: Şefu, ce facem? Adu-l pe ăla să-l băgam la închisoare să mai treacă o săptămână, să uite lumea”, a mai spus liderul Pro România.