Victor Ponta, atac devastator la imaginea lui Dacian Cioloș! „Este prietenul lui Vladimir Putin! Va reprezenta interesele Rusiei”

Alexandru Năstase   
în HotNews
23/08/2019, 14:22
Victor Ponta, atac devastator la imaginea lui Dacian Cioloș! „Este prietenul lui Vladimir Putin! Va reprezenta interesele Rusiei” GALERIE FOTO
Victor Ponta este nemulțumit de apropierea lui Cioloș de Macron. Sursa foto - facebook

Victor Ponta nu a ezitat și a lansat atac devastator la imaginea lui Dacian Cioloș! Fostul premier susține pe o rețea de socializare că relația bună dintre Vladimir Putin și Emmanuel Macron va produce efecte și în România. Și nu dintre cele mai bune pentru că dacă cei doi lideri au ajuns la un acord, Macron nu va ezita și îl va folosi inclusiv pe Dacian Cioloș pentru a pune în practică obiectivele atât în România, cât și în Uniunea Europeană.

Victor Ponta, atac devastator la imaginea lui Dacian Cioloș!

”Vladimir Putin a fost primit ca un adevarat “prieten” de Emmanuel Macron . Dar – se stie cum spun francezii : « Les amis de mes amis sont mes amis »/ adica Dacian Ciolos ( care zice ca e “prieten” cu Macron ) este prietenul lui Putin! Si cum Ciolos este “prieten” si sustinator al lui Dan Barna inseamna ca Barna e si el prieten cu Putin, nu?

Puteti sa ma ajutati cu orice declaratie a domnului Ciolos prin care isi spune opinia despre intalnirea Macron – Putin? Il critica sau il lauda pe Macron pentru aceasta idee? A fost prezent si a turnat in pahare, sau macar a asteptat in parcare cu “baietii” de la Security? A primit ordinele de la “Seful” ce sa faca mai departe in Parlamentul European sa nu il supere pe “Prietenul Vladimir”? Si in Romania?

Victor Ponta, atac devastator la imaginea lui Dacian Cioloș! Victor Ponta
Victor Ponta a postat un mesaj dur pe facebook la adresa lui Dacian Cioloș. Sursa foto – facebook

Mesaj dur postat de Victor Ponta

Sa fim realisti – ca orice bun si disciplinat francez Ciolos o sa puna rapid in practica toate deciziile luate de domnii Macron si Putin / si la Bruxelles si la Bucuresti! Macar sa dormim linistiti – Emmanuel si Vladimir vegheaza pentru noi ( prin omul lor Dacian)!”, a scris Victor Ponta despre relația Emmanuel Macron – Vladimir Putin, una care ar putea să aibă urmări în România, pe filiera Dacian Cioloș.

Mai mult de atât și presa internațională a notat în această săptămână despre apropierea președintelui francez de țările din estul Europei. Conform jurnaliștilor, Macron încearcă să domine Uniunea Europeană folosindu-se de votul celor mulți și până acum nebăgați în seamă.

 

 

Închide ×