Victor Ponta, atac fără menajamente după ce Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici au anunţat că intră în cursa pentru Cotroceni! „PSD nu a înțeles nimic”

Alexandru Năstase   
în HotNews
25/06/2019, 11:59
Victor Ponta, atac fără menajamente după ce Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici au anunţat că intră în cursa pentru Cotroceni! „PSD nu a înțeles nimic” GALERIE FOTO
Victor Ponta ar vrea ca „stânga” să aibă un candidat comun pentru prezidențiale. Sursa foto - facebook

Fostul premier al României, Victor Ponta a lansat un atac fără menajamente după ce Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici au anunţat că intră în cursa pentru Palatul Cotroceni! Ponta este nemulțumit de felul felul în care gestionează social democrații alegerile prezidențiale.  “Am fost si voi ramane un om de centru stanga / cred in masuri liberale in economie ( si, spre deosebire de altii care doar vorbesc, eu asta am adoptat si promovat in perioada 2014-2015 ca Prim Ministru)/ dar si in politici sociale care combat saracia, discriminarea, subdezvoltarea – masuri care dau tuturor oportunitati de integrare si succes intr-o societate care trebuie sa nu accepte “Legea Junglei” ca regula!

Victor Ponta, atac fără menajamente după ce Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici au anunţat că intră în cursa pentru Cotroceni!

Am plecat din PSD atunci cand am fost convins ca prostia, incompetenta, coruptia, minciuna, populismul si egoismul liderilor sai il duc pe o cale profund gresita si spre un dezastru politic fara precedent ! Imi pare rau ca am avut dreptate- dar ma bucur ca am reusit sa construiesc ProRomania ca o mica alternativa ( si un model pozitiv de succes ) pentru oamenii care cred in social democratia moderna.

Nu sunt deloc impacat cu gandul ca la Alegerile Prezidentiale din toamna lui 2019 batalia electorala sa se dea intre reprezentantul PNL si cel al USR / cred ca o tara normala europeana are dreptul la alegerea rationala intre un candidat de dreapta si unul de stanga / din acest motiv am propus ideea unui candidat al tuturor fortelor politice de centru stanga, o decizie care sa treaca peste orgolii si interese personale meschine/ tocmai pentru ca eu nu candidez in 2019 ( am o experienta personala si 5.3 milioane de voturi obtinute in 2014) pot sa lansez acest proiect si sa incerc sa deschid mintile oamenilor care decid!

Victor Ponta, atac fără menajamente după ce Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici au anunţat că intră în cursa pentru Cotroceni! Victor Ponta
Victor Ponta este nemulțumit de luptele interne din PSD. Sursa foto – facebook

Ponta nu înțelege decizia PSD-ului

Deocamdata nu vad ca la PSD cineva sa fi inteles cu adevarat cat de mult au gresit TOTI in ultimii ani si de ce au ajuns la dezastrul din 26 Mai / vad doar o lupta stupida pentru putere si functii efemere intre cativa dintre epigonii lui Dragnea – si un dezastru bugetar, evonomic si financiar spre care se indreapta inconstienti ( si fara sa mai poata da toata vina pe unii care nu mai sunt acum la “butoane”) ! Poate dupa Congresul din 29 Iunie liderii din Kiseleef 10 sa revina cu picioarele pe pamant si sa inteleaga ce trebuie sa faca pentru oamenii care ii voteaza ( si pentru cei care nu au mai vrut sa ii voteze)!

La ProRomania am pornit si facem toate lucrurile ALTFEL ! In primul rand cu oameni competenti si profesionisti ; cu dialog si minte deschisa; cu decenta si modestie ; cu constiinta faptului ca facem greseli si ca nu suntem detinatorii adevarului absolut! Noi mergem pe drumul corect – poate reusim sa ii convingem si pe altii sa ni se alature!”, a postat Victor Ponta pe o rețea de socializare.

Închide ×