News

Victor Ponta atacă PSD: “Foștii mei colegi pun pe Internet tot felul de minciuni”

04.05.2019 | 20:45
Victor Ponta ataca PSD Fostii mei colegi pun pe Internet tot felul de minciuni

Victor Ponta, reprezentant al partidului Pro România, atacă PSD afirmând că știe ce face formațiunea politică cu banii. Prezent sâmbătă, la Buzău, Ponta a spus că este dezamăgit de foștii colegi de la PSD, care lansează ”tot felul de minciuni pe internet”.

Victor Ponta, președinte al partidului Pro România, atacă PSD

De asemenea, în timpul discursului său, politicianul a subliniat că partidul Pro România nu va face campanie negativă la europarlamentare, susținând că formațiunea sa are și oameni și proiecte despre care să vorbească. „Pro România nu va face campanie negativă, noi, cei de la Pro România, avem, slavă Domnului, şi oameni şi proiecte despre care să vorbim”, a spus Victor Ponta. Mesajul său despre foștii colegi de la PSD s-a încheiat cu un ferm ”Să vă fie rușine!”.

„Sunt foarte dezamăgit de faptul că tocmai foştii mei colegi de la PSD, la conducere mă refer, au luat bani de la buget, foarte mulţi, şi în loc să-i folosească pentru lucruri pozitive, bune, pun pe Internet tot felul de minciuni. (…) Cred că PSD ar trebui să vorbească despre ce vor să facă ei mai departe, va trebui să oprească războiul cu Uniunea Europeană. De câte ori vor posta câte o mizerie despre mine, o să le bat obrazul, o să o pun pe contul meu şi le zic: ‘Să vă fie ruşine!”, a menționat președintele formațiunii Pro România.

Victor Ponta atacă PSD: “Foștii mei colegi pun pe Internet tot felul de minciuni”
În fotografie se află Dragos Benea, Viorel Hrebenciuc, Victor Ponta, Liviu Dragnea si deputatul PSD de Bacau, Gabriel Vlase. Sursă foto: hepta.ro

Ponta, o nouă lovitură pentru Dragnea

De altfel, recent, Ponta a mai deschis un atac împotriva partidului din care a făcut cândva parte. Este vorba despre o mutare. Mai exact, Nicolae Georgescu, membru PSD, s-a înscris în partidul Pro România, tocmai în perioada în care PSD are nevoie tot mai mult de o majoritate solidă în Parlament. „Astăzi, am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”, a transmis actualul membru Pro România.

#PRORomania #PROBacau

Gepostet von Victor Ponta am Samstag, 4. Mai 2019

Totodată, Georgescu a mai specificat faptul că va urma să susțină partidul în care activează acum la alegerile europarlamentare. „Voi susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene necesare inclusiv dezvoltării județul Argeș”, a anunțat Nicolae Georgescu printr-un mesaj scris în mediul online.