News

Victor Ponta sare în apărarea Corinei Crețu! Îl face pe Liviu Dragnea „șobolan”

16.05.2019 | 17:51
Victor Ponta sare in apararea Corinei Cretu Il face pe Liviu Dragnea sobolan

Foști parteneri în PSD, ultimii doi președinți ai partidului de guvernământ sunt la cuțite în cadrul acestei campanii electorale. Liderul PSD Liviu Dragnea și predecesorul său, actualul președinte al Partidului Pro România, Victor Ponta, s-au contrat dur joi, 16 mai. Totul a pornit după ce Dragnea i-a adresat cuvinte grele comisarului european Corina Crețu, fost membru al PSD și numărul 2 pe lista partidului Pro România la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Liviu Dragnea, „distrus” de Victor Ponta după ce a criticat-o pe Corina Crețu

Dragnea a criticat-o pe Corina Crețu pentru că  a votat împotriva României în cazul scrisorii semnate de Frans Timmermans la Colegiul Comisarilor. Președintele PSD a avut cuvinte dure despre Crețu, pe care a făcut-o mincinoasă, și a numit și partidul Pro România drept o „formațiune politică de securiști”:

„Am constatat că doamna Corina Crețu, care este candidat la europarlamentare, pentru o formațiune politică de securiști, a votat împotriva României. Când votezi în unanimitate să trimiți o scrisoare pentru a sancționa România, nebazându-te pe nimic, în același timp ești în campanie electorală la un partid care este împotriva partidului de guvernământ, tu spui că ții cu țara ta și votezi împotriva ei, nu poți să fii decât mincinoasă”, a spus Liviu Dragnea, aflat la Călărași, într-o vizită cu ministrul Agriculturii Petre Daea, potrivit Libertatea.

Victor Ponta i-a luat apărarea Corinei Crețu în fața lui Liviu Dragnea. *foto: hepta.ro

Victor Ponta, reacție virulentă la adresa lui Liviu Dragnea

Victor Ponta a scris imediat pe facebook o reacție la adresa lui Liviu Dragnea: „Şobolanule! ProRomânia devine alegerea adevăraţilor social-democraţi, a celor care vor dezvoltarea României în Europa şi va lua peste 10% din voturi! Mori de frică şi acum ai ajuns să o muşti pe Corina Creţu! De ce ţi-e frică, nu scapi!”, a scris Ponta.

Fostul premier a continuat: „Dragnea, ori este complet analfabet şi nu cunoaşte structurile europene – ori se adresează unor oameni neinformaţi care pot să creadă orice aberatie! Corina Cretu NU face parte din niciun ”Consiliu de Miniştri” de care vorbeste mitomanul Dragnea/ din Consiliul de Ministri ai UE fac parte miniştrii din Guvernul ”Dăncila” (alături de miniştrii din celelalte guverne europene) / dacă Dragnea se referă cumva la Colegiul Comisarilor ( care conduce Comisia Europeana) acolo deciziile nu se iau prin vot – exact ca şi în Guvernul de la Bucureşti, decide Preşedintele Comisiei ( ca un Prim-Ministru)”, a mai spus Ponta.


Victor Ponta l-a comparat apoi pe Liviu Dragnea cu Corina Crețu: „Dragnea iar a ieşit, ca un şobolan din cotloane, să muşte şi să-i murdărească pe cei care fac cinste României !!! Doar pentru că nu poate să fure liniştit şi să mintă românii! Corina Creţu este un adevărat social-democrat – un român care a făcut cinste României! ProRomania, pentru că ţine cu România / atacurile şobolanilor mafioţi doar arată că le este frică!”, a mai spus fostul candidat la prezidențiale.