News

Victor Ponta, declarație controversată la adresa lui Ludovic Orban: „Puteți plăti clinica de dezalcoolizare din bani publici”. Video

05.02.2020 | 13:44
Victor Ponta declaratie controversata la adresa lui Ludovic Orban Puteti plati clinica de dezalcoolizare din bani publici Video
ADVERTISEMENT

Fostul premier Victor Ponta, actual președinte al Pro România, a anunțat că va vota în cadrul moțiunii de cenzură împotriva guvernului Ludovic Orban. Ponta a spus că nu era sigur dacă va vota sau nu până în această dimineață, când a auzit de cele 25 de ordonanțe de urgență pe care guvernul PNL le-a dat marți seara, după o ședință care a durat toată ziua.

Ponta nu a avut niciun fel de menajamente față de liderul liberalilor, pe care l-a acuzat de faptul că a dat OUG-ul pentru liberalizarea sistemului de asigurări de sănătate pentru a putea să își deconteze la stat internările la… clinici de dezalcoolizare.

ADVERTISEMENT

Victor Ponta l-a făcut alcoolic pe Ludovic Orban, la ședința din timpul moțiunii de cenzură

Victor Ponta crede că guvernul Orban a dat cele 25 de ordonanțe pentru a-i forța mâna să voteze moțiunea: „Există o singură explicație, le era frică că nu trece moțiunea și voiau să ne convingă. Pe mine cu această ordonanță de urgență m-au convins. Voi vota moțiunea.”

Ponta a vorbit în mod special despre liberalizarea sistemului de asigurări publice. El a făcut și o comparație controversată, vorbind despre problemele pe care premierul le-ar avea cu alcoolul:

ADVERTISEMENT

„Un singur lucru, dragă Ludovic. Să știi că eu m-am operat la picior, nu am fost la o clinică de dezalcoolizare. Pentru că acelea sunt toate private. Acum clinicile de dezalcoolizare, de azi începând le puteți plăti din bani publici”, a mai spus Ponta.

Moţiunea de cenzură, la vot în Parlament

Cade sau nu Guvernul Orban? Moţiunea de cenzură, supusă la vot în Parlament.

Gepostet von Epoch Times Romania am Mittwoch, 5. Februar 2020

Victor Ponta a anunțat din timp că va vota moțiunea de cenzură, dacă se va produce liberalizarea asigurărilor de sănătate

Victor Ponta a anunțat de la sfârșitul lunii trecute că va vota în cadrul moțiunii de cenzură dacă se va da OUG pe sănătate. Fostul premier susține că acesta este primul pas în transformarea României într-o „colonie”.

ADVERTISEMENT

„În curând serviciile de sănătate și educație din România vor produce bani pentru firmele straine – și vor da acces doar celor 10% dintre români care au bani mulți! Adică se va oficializa statutul de “colonie” cu regim de “junglă” al țării noastre!

Trebuie să apărăm dreptul fundamental la sănătate al fiecărui român prin orice mijloace ! Și vom solicita imediat Avocatului Poporului sesizarea CCR!”, spunea Victor Ponta pe Facebook.

ADVERTISEMENT