ADVERTISEMENT
News

Victor Ponta: Declarații incendiare despre moțiunea de cenzură! „Aici nu există PNL sau PSD, aici e un blat.”

Autor: Robert Cristea | 30.08.2020 | 14:45
Victor Ponta: Declarații incendiare despre moțiunea de cenzură! „Aici nu există PNL sau PSD, aici e un blat.”
Ludovic Orban, Marcel Ciolacu. Foto: Hepta

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, crede că este stabilit rezultatul votului pentru moțiunea de cenzură care se va dezbate luni, în Parlament.

ADVERTISEMENT

Fost prim-ministru al României, Ponta consideră că este un aranjament, un ”blat” între PNL şi PSD.

”Rezultatul cred că s-a şi scris, s-au numărat şi voturile. Nu se întâmplă nimic mâine, rămânem cu Orban”, a afirmat fostul premier, duminică, la lansarea candidaților Pro România din județul Ilfov, pentru alegerile locale de la finalul lunii septembrie.

ADVERTISEMENT

Victor Ponta nu crede că va trece moțiunea de cenzură

”Şi blaturile sunt foarte mari. Aici nu există PNL sau PSD, aici e un blat. Din păcate, ca să vă dau o veste proastă, blatul se duce mai departe, până la Parlament”, a declarat Victor Ponta.

Vizibil deranjat, fostul premier consideră că rezultatul este deja stabilit și că s-au numărat voturile, dezbaterea de  mâine urmând să fie doar o formalitate.

ADVERTISEMENT

”Vă daţi seama că deja s-a negociat rezultatul moţiunii de mâine şi chiar dacă noi toţi, cei de la Pro România, o să votăm moţiunea de mâine, deja rezultatul cred că s-a şi scris, s-au numărat şi voturile. Nu   se întâmplă nimic mâine, rămâne cu Orban şi cu gaşca foarte bine finanţată din Ilfov”, a adăugat Victor Ponta în faţa membrilor de partid.

Mai mult, fostul membru PSD, susține că cele două partide mari din România au ales să nu facă campanie agresivă la alegeri, pentru ca lucrurile să rămână neschimbate.

ADVERTISEMENT

”De fapt, asta au vrut, să nu se facă campanie şi să rămână totul cum era înainte, or noi trebuie să spargem acest blat şi să reuşim să facem ce nu au reuşit alţii. Nu suntem pe blat cu ei, nu ne pot cumpăra şi nu ne pot speria. Eu o să vă apăr şi pot să vă apăr destul de mult”, a mai declarat fostul premier

Parlamentul dezbate mâine moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ludovic Orban. Alegerile locale sunt programate în 27 septembrie, în timp ce campania electorală a început deja de vineri.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!