News

Victor Ponta, despre candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale: „Nu e încăpăţânare, e prostie curată”

10.09.2019 | 10:25
Victor Ponta despre candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale Nu e incapatanare e prostie curata

Viorica Dăncilă nu ar avea nicio șansă în cursa pentru Palatul Cotroceni. Cel puțin așa susține liderul Pro România, Victor Ponta. Într-un interviu acordat recent, fostul premier al României consideră că decizia actualei șefe a Executivului d e a candida la alegerile prezidențiale din acest an nu ar face altceva decât să sporească șansele lui Dan Barna de a intra în turul al doilea.

Victor Ponta, mesaj dur pentru Viorica Dăncilă

Nu e încăpățânare, e prostie curată”, a declarat Victor Ponta, cu referire la intenția Vioricăi Dăncilă de a candida pentru cea mai înaltă funcție în stat, precizând că favorit în momentul de față este Klaus Iohannis, însă acesta ar putea fi detronat de Mircea Diaconu, în condițiile în care este susținut de PRO România.

Îl vom susţine pe Mircea Diaconu în alegerile prezidenţiale pentru a avea în turul al doilea UN OM decent, serios, capabil să ofere României un alt fel de politică – vom demasca falsitatea şi nocivitatea candidaturii Vioricăi Dăncilă – o marionetă a lui Dragnea şi a baronilor, dispusă să distrugă social-democraţia pentru nişte interese meschine”, a mai spus Ponta.

Mircea Diaconu este susținut de Pro România, partidul condus de Victor Ponta. Sursa foto: digi24.ro
Mircea Diaconu este susținut de Pro România, partidul condus de Victor Ponta. Sursa foto: digi24.ro

Victor Ponta anunță că Pro România nu va vota un nou Guvern Dăncilă

Totodată, fostul prim-ministru a vobit despre intenția Vioricăi Dăncilă de a remania masiv Guvernul pe care îl conduce, menționând că Pro România nu va mai susține o astfel de inițiativă, cea mai bună alternativă, în opinia sa, fiind o guvernare de centru-stânga, dar „evident, fără Dăncilă”.

Nu vom vota pentru un nou Guvern ‘Dăncilă 2’ la fel de incompetent şi incapabil ca şi cel de azi. (…) Pentru formarea unui nou guvern până la alegerile parlamentare din 2020 PRO România va încerca să formeze o majoritate de centru stânga (evident fără Dăncilă), care să fie capabilă să revină la buna guvernare din 2012 – 2015. Nu vom face parte dintr-un guvern de dreapta PNL-USR – şi nu considerăm că aceştia au soluţii realiste pentru scoaterea României din dezastrul în care a fost adusă ţara de către Dragnea şi Dăncilă”, a mai declarat Victor Ponta.