News

Victor Ponta e decis să protesteze de unul singur în cazul în care starea de alertă se va prelungi

08.06.2020 | 23:49
Victor Ponta e decis sa protesteze de unul singur in cazul in care starea de alerta se va prelungi
ADVERTISEMENT

Victor Ponta e decis să protesteze de unul singur în cazul în care starea de alertă se va prelungi. Președintele Pro România va protesta în fața Guvernului.

Victor Ponta e pregătit să protesteze de unul singur

Ponta e total împotriva prelungirii stării de alertă, așa cum inițial erau și cei din PSD. În condițiile în care social-democrații nu mai sunt așa siguri de modul în care vor vota, lăsând la latitudinea „specialiștilor” să decidă dacă e oportună prelungirea stării de alertă, Victor Ponta e decis să protesteze de unul singur în fața Guvernului.

ADVERTISEMENT

„Mă duc eu să protestez. Și singur, dacă e cazul. Mă duc cu prieteni care plătesc taxe. Dacă se votează starea de alertă, mă duc să protestez. Toți parlamentarii vor vota împotriva stării de alertă. Cea mai bună veste am primit-o de la domnul Ciolacu, care spune că PSD nu va mai vota prelungirea”, a declarat Ponta.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a lăsat să se înțeleagă că cei din PSD nu sunt atât de vehemenți în a stopa prelungirea stării de urgență.

ADVERTISEMENT

Pro România a crescut în sondaje datorită muncii depuse în Opoziție

Victor Ponta e convins că electoratul vede cu ochi buni modul în care Pro România se descurcă în Opoziție, drept dovadă creșterea în sondaje. În urmă cu câteva săptămâni, partidul lui Ponta depășise 10%, fiind extrem de aproape de USR.

„Dacă am crescut în sonadaje, înseamnă că am făcut bine în opoziție. Peneliștilor nu le e frică, că nu-i ia DNA. Dacă era doamna Dăncilă cu un pahar de fanta la Guvern, îi cerea imediat demisia. Ei au impresia că au tot, că îi ține Iohannis.

ADVERTISEMENT

Avem un milion de tineri care merg la școală cu profesori prost plătiți, care au părinți plecați la muncă. Văd în fiecare secundă mașini, femei frumoase.

Frustrarea este din ce în ce mai mare. Aceasta va crește în Romnânia. Nu au nici o treabă nici cu Orban, nici cu Iohannis, nici cu Ponta.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne gândim la această generație. Dacă vor să prelungească aceste stări, voi protesta”, a declarat Ponta la România TV.

Guvernul Orban ar putea prelungi în 15 iunie starea de alertă, în funcție de „contextul epidemiologic” în care România se va afla. Oamenii așteaptă, însă, o relaxare totală, pentru a nu îngropa definitiv economia țării.

ADVERTISEMENT