News

Victor Ponta, fotografie de colecție cu Traian Băsescu! Ce au pus la cale cei doi la Bruxelles

05.06.2019 | 19:34
Victor Ponta fotografie de colectie cu Traian Basescu Ce au pus la cale cei doi la Bruxelles

Victor Ponta a apărut într-o fotografie de colecție cu Traian Băsescu! Culmea, fostul premier a fost cel care a postat pe o rețea de socializare imaginea. Poza a fost făcută la Parlamentul European, pe hol și vine ca o replică la fotografia, devenită virală între timp, cu el și liderul USR/Plus, Dan Barna.  “Daca vreti poze picante, va dau eu poza din momentul in care m-am intalnit cu Traian Basescu la intrarea in Parlamentul European! Este chiar haioasa! Vreti, Securistilor?”a fost replica lui Victor Ponta

Victor Ponta, fotografie de colecție cu Traian Băsescu!

De remarcat că Victor Ponta şi liderii celorlalte partide care au câştigat locuri în Parlamentul European se află zilele acestea la Bruxelles, unde se negociază formarea grupurilor parlamentare. Antena 3 a fost cea care a dat publicității fotografia dintre Barna și Ponta, una în urma căreia liderul USR/Plus a ținut să aducă lămuriri suplimentare. Foarte frumoasă poza cu mine și cu Ponta, dar cred că are nevoie și de un context mai clar pentru a nu mai genera titluri fake news.

Sunt zilele astea la Bruxelles pentru discuțiile pe marginea formării noului grup En Marche – ALDE – USR PLUS. M-am întâlnit cu Victor Ponta care era și el aici și am avut o discuție 15 minute în care i-am cerut sa susțină moțiunea de cenzură și Pro România sa îl susțină pe Peter Eckstein Kovacs ca Avocat al Poporului. Da, am discutat despre aceste subiecte pentru că sunt două teme pentru care avem nevoie de toate voturile Opoziției și este normal să vorbim între noi.

Victor Ponta, fotografie de colecție cu Traian Băsescu! Ponta și Barna
Victor Ponta la masă cu Dan Barnă, la Bruxelles. Sursă foto Antena 3

Cum s-au apărat Dan Barna și Victor Ponta de fake news

Nu am negociat, nu am făcut și desfăcut guverne, nu am vândut pielea ursului din pădure. I-am spus ca e de dorit ca poziția anti PSD pe care o declară public să fie urmată și de niște fapte (și voturi) concrete. A fost o discuție firească, una care ar fi trebuit să se desfășoare în Parlament, dar pentru că eram amândoi aici, a avut loc la Bruxelles. Cam atât de pe frontul de Vest”, a scris pe o rețea de socialziare Dan Barna

Victor Ponta nu a ezitat nici el. Adevaratii SECURISTI au aratat la televizor o poza de la o cafenea din interiorul Parlamentului European in care ma aflam alaturi de liderul USR Dan Barna / fac precizarea ca exact la aceeasi masa am avut discutii cu multi alti reprezentanti ai PSD si PNL dar securistii au dat doar poza cu Barna / indiferent de propaganda si minciuni noi consideram ca in Europa suntem toti romani si trebuie sa luptam impreuna pentru binele Romaniei! Bine ca suntem in Europa unde oamenii au dialog – nu in Uniunea Sovietica unde se cred unii!