News

Victor Ponta i-a răspuns Vioricăi Dăncilă după ce aceasta l-a făcut mincinos

19.08.2019 | 15:43
Victor Ponta a răspuns la atacul Vioricăi Dăncilă

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a avut o replică tăioasă pentru președintele PSD, Viorica Dăncilă, care l-a făcut mincinos. Victor Ponta a acuzat-o pe Viorica Dăncilă că se comportă exact ca Liviu Dragnea! Totul a plecat de la negocierile de intrare la guvernare a partidului lui Victor Ponta!

Victor Ponta i-a răspuns Vioricăi Dăncilă, după ce premierul l-a făcut mincinos

„Doamna Dăncila tocmai mă invitase să vin la Congresul PSD şi acceptasem, presupun că acum invitaţia nu mai este valabilă. Regret faptul că nu voi avea avea ocazia să mă adresez direct “poporului pesedist” şi social democraţilor, dar este evident acum pentru mine că nu se doreste şi nu se poate face nicio schimbare radicală a Guvernului, a programului de guvernare şi a modului de guvernare. Cât timp este actuala Conducere este clar ca PSD ramane exact la fel ca pe vremea lui Dragnea”, a declarat liderul Pro România pentru G4Media.ro.

Premierul Viorica Dăncilă a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta după ce fostul prim-ministru a povestit luni dimineaţă cum au decurs discuţiile cu preşedintele PSD privind cooptarea Pro România la guvernare. Acesta a spus că Viorica Dăncilă a fost de acord cu toate solicitările sale, mai puțin cu retragerea candidaturii la prezidențiale.

Victor Ponta i-a răspuns Vioricăi Dăncilă
Victor Ponta i-a răspuns Vioricăi Dăncilă, după ce aceasta l-a făcut mincinos

”Este un om incapabil să construiască şi ştie doar să distrugă”

„Stilul acesta mincinos şi duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorinţa permanentă de a ieşi în faţă prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri nu fac casă bună cu PSD.

Este un om incapabil să construiască şi ştie doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele ţării, ci pe interese personale“, a afirmat Viorica Dăncilă pe Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri