Victor Ponta îi critică pe Iohannis şi Cioloş în scandalul armelor nucleare: “Lipsă totală de leadership, oameni care nu pot lua decizii!”

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/08/2016, 00:04
Victor Ponta îi critică pe Iohannis şi Cioloş în scandalul armelor nucleare: “Lipsă totală de leadership, oameni care nu pot lua decizii!”

Victor Ponta i-a criticat dur pe Klaus Iohannis şi Dacian Ciloş pentru faptul că au plecat în vacanţă şi nu au reacţionat la scandalul momentului, cel legat de informaţia prind mutarea focoaselor nucleare din Turcia în România.

“E ceva de viaţă şi de moarte. Poate când se întorc din vacanţă o să ne spună că nu avem arme nucleare. M-am uitat pe presa internaţională şi nimeni nu a dat-o, dar în presa rusească a apărut din oră în oră. Un oficial rus poate să spună că mută şi ei arme în Crimeea. Am arestat trei tătălăi care au făcut gogoaşa aia (n.r. – referire la bărbaţii români care au acceptat să joace rolul unor presupuşi traficanţi de arme în reprotajul Sky News), dar când e vorba de arme nucleare nu face nimeni nimic? E un plan prin care România e un pion care e mişcat pe tabla de şah. Pionii mor primii”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

Fostul premier a mai spus că aştepta reacţii clare şi ferme de la Palatul Cotroceni şi Palatul Victoria: “Aşteptam de ieri un punct de vedere clar al preşedintelui şi al premierului că nu există arme nucleare şi că nu se pune problema. Să vadă SRI şi SIE despre ce e vorba. La Sky News sunt jurnalişti care au inventat o ştire, dar aici nu e vorba de rating, ci de o provocare la adresa României. Vor să ne împingă într-o zonă de conflict între marile puteri.

România a dat semnale de lipsă totală de leadership. De oameni care nu pot lua decizii. S-a dus la Sofia şi ce a propus a căzut din prima. După Varşovia s-a constatat că nu avem nicio trupă NATO. E o chestiune mult prea importantă. Vara nu dorm marile puteri. La noi se doarme sau sunt în concediu. Se întâmplă aici cu noi şi e vorba despre România”.

SURSA: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×