News

Victor Ponta îi dă o nouă lovitură lui Liviu Dragnea. Deputatul Nicolae Georgescu trece la Pro România

22.04.2019 | 14:15
Victor Ponta ii da o noua lovitura lui Liviu Dragnea Deputatul Nicolae Georgescu trece la Pro Romania

Veste proastă pentru președintele Partidului Social Democrat! Un membru PSD s-a înscris în partidul lui Victor Ponta tocmai în perioada în care are nevoie tot mai mult de o majoritatea solidă în Parlament. Deputatul a anunțat, în cursul zilei de luni, faptul că demisionează din formațiunea condusă de Dragnea.

Victor Ponta, lovitură sub centură pentru Dragnea! Un deputat PSD s-a înscris în partidul său

Este vorba de Nicolae Georgescu, cel care s-a arătat foarte dezamăgit de faptul că ”în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”, așa cum a spus acesta. ”Astăzi, am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”.

Nicolae Georgescu a mai specificat faptul că va urma să susțină partidul în care activează acum la alegerile europarlamentare. “Voi susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene necesare inclusiv dezvoltării județul Argeș”, a anunțat Georgescu printr-un mesaj din mediul online.

Victor Ponta, lovitură pentru Dragnea! Un deputat PSD s-a înscris î particdul Pro România
Victor Ponta, lovitură pentru Dragnea! Un deputat PSD s-a înscris în partidul Pro România

„O să candidez la prezidenţiale”

Victor Ponta a anunțat faptul că va candida la prezidențiale. Acesta pare să aibă un as în mânecă pentru a încurca planurile anumitor personaje din politică. „O să candidez la prezidenţiale, dar nu în 2019, să fie foarte clar. Cred că în 2014 m-am grăbit şi am greşit şi cred că trebuie să învăţ din ce am greşit. Şi mai cred un lucru. Multă lume zice: «Bine, mă, eu am înţeles că nu candidezi la Preşedinţie, dar ce vrei?»

Mi-aş dori ca împreună cu mulţi din oamenii care mi-au fost alături în Guvern, Daniel (Constantin – n.r.) e unul dintre ei, la un moment dat, după alegeri, să putem să continuăm la guvern ceea ce nu am făcut în 2015”, a declarat Victor Ponta.