News

Victor Ponta, ironic la adresa lui Iohannis: “Aşteptam să aflu ce facem cu seceta, cu agricultura! Ei au găsit-o pe zeiţa Kovesi nedreptăţită”

05.05.2020 | 23:01
Victor Ponta ironic la adresa lui Iohannis Asteptam sa aflu ce facem cu seceta cu agricultura Ei au gasito pe zeita Kovesi nedreptatita
Victor Ponta, ironic la adresa lui Iohannis: "Aşteptam să aflu ce facem cu seceta, cu agricultura! Ei au găsit-o pe Kovesi nedreptăţită". Sursa foto: INQUAM Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Fostul premier al României, Victor Ponta, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru discursul pe care l-a avut la ultima ieşire publică. Preşedintele PRO România spunea că se aştepta să audă mai multe despre măsurile de relansare economică.

Victor Ponta, ironic la adresa lui Iohannis: “Aşteptam să aflu ce facem cu seceta, cu agricultura!”

Victor Ponta a făcut referire şi la  procesul câştigat de Laura Codruţa Kovesi cu statul român în speţa revocării din funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie:

ADVERTISEMENT

“Domnul Iohannis nu e împărat, e un executant al unor decizii din afara ţării, ca şi doamna Kovesi. Care trebuie premiată că a făcut dosare tuturor şi l-a adus pe domnul Iohannis la putere.

Faptul că doamna Kovesi s-a ocupat să nu semnăm Comarnic-Braşov, faptul că a făcut să nu mai avem firme româneşti. Iar domnul Iohannis, care a făcut un singur lucru bun, a dat-o afară, azi iese să ne spună ca alţii.

ADVERTISEMENT

“Suntem singura ţară care nu are o strategie clară de ieşire din criză”

Eu aşteptam să aflu ce se face cu agricultura, cu seceta, se deschid hotelurile, dar o să mă mut de la mine de acasă la hotel. Au gasit-o nedreptăţită pe zeiţa care are cele mai multe dosare achitate din Europa. Această prosteală ţine de mulţi ani.

Suntem singura ţară care nu are o strategie clară de ieşire din criză, nu avem nicio masură economică concretă, nu ştim ce o să facem peste o săptămână. Nu aveai ce sa înţelegi din ce a spus Iohannis despre relansarea economică.

ADVERTISEMENT

A fost ca întrunirea cu societatea civilă de la Cotroceni. I-a chemat ca să îi bage în poză, dar nu avem o strategie de ieşire din criză. Eu cred ca nu e incompetentă, e ordin ca firmele româneşti care au supravieţuit doamnei Kovesi să moară acum de tot.

“Votantii PNL au impresia că fuge Ciolacu cu Ardealul la Budapesta. Normal că Orban nu dă doi bani pe cei din Horeca”

Românii să plece toţi la sparanghel. Cred că după această criza, va dispărea tot ce e proprietate românească, cred ca e un plan. Nu mă aştept ca cineva care are o pătură pe minte să înţeleagă, dar mai sunt două instituţii pe care nu le conduce domnul Iohannis şi PNL în această ţară. Parlamentul şi CCR.

ADVERTISEMENT

Votantii PNL au impresia că fuge Ciolacu cu Ardealul la Budapesta. Normal că Orban nu dă doi bani pe cei din Horeca, pe el îl interesează doar cei care muncesc la multinaţionale. Lor le place cu Kovesi, că aşa li s-a spus”, a spus Victor Ponta la România TV.

 

ADVERTISEMENT