News

Victor Ponta, mesaj cu subînțeles în ziua alegerilor: „Eu am votat Pro, ştiu că multă lume votează contra”

06.12.2020 | 15:55
Victor Ponta mesaj cu subinteles in ziua alegerilor Eu am votat Pro stiu ca multa lume voteaza contra
ADVERTISEMENT

Ca de fiecare dată, eu am votat pro, nu am votat contra ceva. Ştiu că multă lume votează contra”, a declarat Victor Ponta, la ieșirea din secția de votare amenajată la Liceul „Jean Monnet” din Capitală.

Chiar dacă efectele pandemiei de coronavirus se vor resimți din plin în următoarea perioadă, mai ales din punct de vedere economic, liderul Pro România speră ca țara noastră să fie condusă de oameni capabili să o scoată din criză.

ADVERTISEMENT

Pe 6 decembrie, românii sunt așteptați în număr cât mai mare la urne pentru a pune ștampila pe cei care vor compune noul legislativ în următorii patru ani. Rămâneți pe FANATIK pentru a afla primele rezultate oficiale, de îndată ce acestea vor fi comunicate.

Victor Ponta îi îndeamnă pe români să nu voteze „contra” la alegerile parlamentare

Ca de fiecare dată, eu am votat pro, nu am votat contra ceva. Ştiu că multă lume votează contra. Eu votez pro şi vreau ca în 2021 să ieşim din criză.

ADVERTISEMENT

De asta am votat şi pentru oameni care ştiu să facă lucrul ăsta. Puţină lume (n.r. – la vot), dar sper ca cei care vin să fie pro şi nu contra. Eu sunt încrezător că o să fie un an mai bun 2021”, a declarat Victor Ponta, la ieșirea de la urne.

„Nu mai sunt voturi pentru Partidul Momâilor lui Băsescu”

În altă ordine de idei, liderul Pro România a prezentat recent propria sa versiune cu privire la controversata dispariție a plicurilor cu voturi din străinătate. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, acesta a rememorat episodul din 2009, când Traian Băsescu a ieșit victorios cu ajutorul românilor din Diaspora și „ne-a mai jefuit încă cinci ani”.

ADVERTISEMENT

A început Operaţiunea securistă “Fraudaţi voturile din diaspora ca să-l ajutăm pe Băsescu” – la fel ca în 2009, la fel ca în 2016! În 2009, Băsescu – Petrov a pierdut alegerile în ţară, dar au venit “voturile din diaspora” şi ne-a mai vândut şi jefuit încă cinci ani!

În 2016, Partidul Momâilor lui Băsescu a făcut sub 5% – dar iar au venit “voturile din diaspora” şi a trecut peste încă patru ani de aranjamente, sinecuri şi hoţii!

ADVERTISEMENT

În 2020, nu mai sunt voturi pentru Partidul Momâilor lui Băsescu, nu mai vrea nimeni să îi mai pună patru ani la furat dacă îţi place de PNL şi de Orban poţi să votezi direct – nu îi dai votul tău lui Băsescu să ţi-l vândă el şi beizadelele lui!

Nu cred că îi ajung PMP 14.000 de voturi “dispărute” din diaspora ca să facă 5%. Nici 100.000 nu îi ajung, dar “băieţii” încearcă!

Românii din diaspora nu au uitat cum i-a minţit Băsescu, nici că PMP le-a pus un deputat care a făcut puşcărie! Haideţi să scăpăm de ei! Nu poate Băsescu să fure cât puteţi voi să votaţi”, a transmis Victor Ponta.

ADVERTISEMENT