News

Victor Ponta, mesaj dur pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc! “Mincinosule, nesimţitule, incompetentule”

22.06.2019 | 11:23
Victor Ponta mesaj dur pentru ministrul Transporturilor Razvan Cuc Mincinosule nesimtitule incompetentule

Fostul premier al României, Victor Ponta a postat pe o rețea de socializare un mesaj dur pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc! Acesta a povestit cum în Aeroportul Henry Coandă aproape o mie de oameni stau îngrămădiți la ora 01.30 dimineața și toți ar vrea să-i transmită gânduri „de bine” oficialului. Ponta spune că românii l-au făcut pe Cuc mincinos, nesimțit și incompetent și l-au acuzat pentru felul în care se prezintă cel mai mare aeroport al țării.

Victor Ponta, mesaj dur pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc!

”Aeroportul Bucureşti Otopeni-ora 1.30 dimineaţă! Aproape o mie de oameni vor să îi transmită Ministrului Transporturilor Răzvan Cuc următoarele gânduri “de bine” (alături de tradionala deja “..ie”): mincinosule, nesimțitule, incompetentule!  Poliţiştii de frontieră stau înghesuiţi în câteva cabine şi fac minuni să proceseze paşapoartele oamenilor obosiţi de pe drum şi nervoşi pentru cozile uriaşe / pentru noi spaţii şi noi cabine pentru poliţişti este nevoie de aprobarea şi organizarea Ministerului Transporturilor-care evident are treburi mai importante de făcut!  Iar Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a avut o singură treabă : să îl schimbe pe directorul Aeroportului pus de Rovana Plumb cu un om al lui! De restul îl doare în cot!”, și-a început Victor Ponta postarea căreia i-a atașat şi două fotografii.
”După ce reuşim să trecem toţi de control (prin efortul poliţiştilor prezenţi la oră asta la treabă) ajungem la bagaje unde urmează să aşteptăm încă o jumătate de oră că nu sunt destui lucrători să pună bagajele pe bandă. Şi pentru asta trebuie decizie a Ministrului Transporurilor! Aeroportul Otopeni este singurul aeroport din Europa ( probabil şi din lume) unde NU MAI EXISTĂ cărucioare pentru cei cu bagaje multe-probabil că s-au scos până apare o firmă a Ministrului din Giurgiu ( că din Teleorman nu mai e la modă)!”, și-a continuat Victor Ponta postarea.
Victor Ponta, mesaj dur pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc! Aeroport
Poza realizată de Victor Ponta la 01.30 dimineață în aeroport. Sursa foto – facebook

Cum se apără Victor Ponta

Victor Ponta crede că tocmai din acest motiv ”avem nevoie să scăpam de miniştrii politruci, mincinoşi şi corupţi”, pentru a nu mai asista impasibili cum statul român îşi umileşte cetăţenii în fiecare zi. Liderul Pro România a avertizat din prima și a spus că nu mai vrea să răspundă celor care îl jignesc și spun că la fel a fost și pe vremea lui. ”Nu, nu era, pentru că eu luăm imediat măsuri concrete când apărea o criză.
Şi pentru că din 2015 până azi traficul aerian şi terestru au crescut enorm şi condiţiile au rămas acelaşi! Şi oricum ce am făcut sau nu eu acum 5 ani nu are nicio legătură cu ce trebuie făcut acum. Cuc, lasă minciunile şi afacerile şi fă ceva pentru românii de care îţi baţi joc în fiecare zi!”, a mai scris Victor Ponta
Tags: