Victor Ponta, mesaj pentru foștii colegi din PSD înainte de moțiunea de cenzură: „Partidul a fost confiscat de gașca Dragnea – Dăncilă – Iordache”

Eduard Nicolae Popa   
în HotNews
02/10/2019, 17:19
Victor Ponta, mesaj pentru foștii colegi din PSD înainte de moțiunea de cenzură: „Partidul a fost confiscat de gașca Dragnea – Dăncilă – Iordache”
Victor Ponta, mesaj pentru foștii colegi de la PSD înainte de moțiunea de cenzură *foto: facebook

Fostul premier și actual președinte al partidului Pro România, Victor Ponta, a precizat că moțiunea de cenzură se va vota luni, 7 octombrie. Fost lider al PSD, Ponta îi sfătuiește pe foștii săi colegi să vină alături de el la votul pentru moțiune pentru ca a scoate partidul din mâinile celor care l-au confiscat, precum Liviu Dragnea, Florin Iordache sau Viorica Dăncilă.

Victor Ponta, reacție înainte de votul pentru moțiunea de cenzură

Victor Ponta a semnalat șicanele făcute de PSD, pe care le-a asemănăt cu cele pe care le-a făcut PDL în 2012, înainte de moțiunile de cenzură împotriva guvernelor Boc și MRU: „PSD rămâne confiscat de Gașca Dragnea – Dăncilă – Iordache! La ideile lui Iordache (Ordonanța 13, Coduri Penale samd ) au impus abuziv un program de vot șmecheresc! Evident că NU se va vota nicio moțiune sâmbătă – se va amâna pentru LUNI! Le-am reamintit foștilor colegi că la moțiunea din 2012 au luptat alături de mine împotriva abuzurilor și forțărilor făcute de PDL / și am promis că noi nu vom face niciodată la fel!

Din păcate PSD a fost confiscat de Dragnea, Iordache, Dăncilă și alți indivizi de același nivel. Din fericire acum există Pro România – pentru a da o nouă șansă unei social democrații curate și moderne!”, a scris Victor Ponta pe contul său de facebook.

Victor Ponta, mesaj pentru foștii colegi de la PSD înainte de moțiunea de cenzură
Victor Ponta, mesaj pentru foștii colegi de la PSD înainte de moțiunea de cenzură *foto: captură facebook

Când va avea loc până la urmă moțiunea de cenzură

În cele din urmă s-a dovedit că fostul premier a avut totuși dreptate. Asta după ce miercuri calendarul citirii și dezbaterii moțiunii de cenzură, impus dimineață de PSD în Birourile Permanente, a fost respins la vot în plen, cu 194 de voturi. Astfel, moțiunea va fi citită joi și va fi votată peste o săptămână, joia viitoare. Decizia urmează să fie validată în ședința birourilor permanente reunite.

Închide ×