News
notix pixel id

Victor Ponta, noi declaraţii dure la adresa Vioricăi Dăncilă: “PSD se sinucide”

10.09.2019 | 20:04
Victor Ponta atac la Viorica Dancila

Victor Ponta, președintele Pro România, a spus că actualii membri ai PSD aleg „să se sinucidă” cu Viorica Dăncilă, după ce „s-au sinucis cu Dragnea”. Fostul premier susține că PSD nu are majoritate pentru a obține votul de încredere al Parlamentului!

Victor Ponta, atac la Viorica Dăncilă

Victor Ponta a spus că Pro România şi Opoziţia pot strânge voturi împotrivă, astfel încât Guvernul să nu treacă de votul de săptămâna viitoare din Parlament.

„Am suficienţi ani în Parlament ca să ştiu că doamna Dăncilă nu are majoritate. În orice ţară normală, cu oameni normali la cap, un prim-ministru care nu are majoritate în Parlament demisionează. România nu mai e o țară normală și oricum n-avem un prim-ministru normal la cap. Ascultă de doi, trei oameni care își bat joc de ea.

Victor Ponta atac la Viorica Dancila
Victor Ponta atac la Viorica Dancila. Sursa foto: romaniatv.ro

Liderul Pro România spune că PSD nu mai are majoritate

Am auzit chestia că mergem la un vot de calibrare, zicea Fifor. Dar ce suntem aici, teren de încercări la fabria de mașini? Cum adică? Dacă ai voturi, guvernezi, dacă nu ai voturi, lași pe altcineva. Cum să guvernezi împotriva Parlamentului și a regulilor constituționale?”, a spus Ponta, marți, la Parlament.

„Vă anunţ un lucru: absolut toate deciziile adoptate în şedinţa de Guvern de ieri pot fi atacate în contencios administrativ de orice parte interesată şi se desfiinţează toate. Creezi un haos general, nimeni nu știe dacă o hotărâre e bună, dacă nu e bună. La fel, ordonanțe. Cum poți să transferi de la ministrul pentru Relația cu Parlamentul la SGG? Atunci transferă toată lumea, rămâne doar doamna prim-ministru și cu domnul secretar general al Guvernului și dau hotărâri și ordonanțe. E o nebunie generală”, a completat liderul Pro România.

El a mai spus că nu știe ce va face, pentru că se află „în fața unor oameni iraționali”. „Dacă nu îşi obţine numărul de 233 de voturi marţi sau miercuri când vine în Parlament şi nu îşi dă demisia pentru că nu mai este majoritate, atunci sigur trebuie să revenim la metoda moţiunii și la metoda care a supărat-o foarte tare, cea cu mascații”, a explicat preşedintele Pro România. El a afirmat că Pro România va vota o moţiune de cenzură, dar nu va intra într-un guvern alături de PNL şi USR.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri