News

Victor Ponta, pesimist în privința moțiunii de cenzură! Cum vor vota parlamentarii Pro România

12.06.2019 | 15:11
Victor Ponta pesimist in privinta motiunii de cenzura Cum vor vota parlamentarii Pro Romania

Fostul premier al României, Victor Ponta s-a arătat pesimist în privința rezultatului moțiunii de cenzură! Acesta a precizat că parlamentarii Pro România vor vota la vedere pentru adoptarea moţiunii de cenzură girată de 173 de parlamentari, deşi nu au semnat documentul. Ponta nu s-a ferit și a precizat că Pro România nu poate fi alături de partidele de dreapta pentru că sunt despărțiți de ”prea multe abordări şi mentalităţi politice”.

Victor Ponta, pesimist în privința moțiunii de cenzură!

”Acum sper că aţi înţeles toţi oamenii de bună credinţă de ce NU am semnat textul moţiunii alături de oameni de care ne despart prea multe abordări şi mentalităţi politice! Parlamentarii ProRomania vor vota la vedere PENTRU moţiunea de cenzură deoarece considerăm că România are nevoie de un Guvern mult mai bun decât cel actual, însă NU suntem şi nu putem fi alături de partidele de dreapta”, a scris Victor Ponta pe o rețea de socializare.

Victor Ponta le-a transmis subordonaților să-și facă datoria faţă de cei care i-au votat. În plus, Ponta a atras atenția și a adus aminte motivul pentru care a trecut moţiunea depusă în 2012 împotriva Guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu. ”Eu ştiu cum am reuşit să trecem moţiunea de cenzură din 27 Aprilie 2012 împotriva Guvernului MRU – am stat de vorba între patru ochi cu absolut toţi parlamentarii de atunci, explicându-le că voi fi Prim Ministru şi ce proiecte vom face împreună.

Victor Ponta, pesimist în privința moțiunii de cenzură! Ponta
Victor Ponta spune că parlamentarii Pro România vor vota la vedere. Sursa foto – facebook

Ce spun semnatarii textului moțiunii

În 2019, am văzut că liderii PNL şi USR au făcut doar declaraţii sforăitoare la televizor şi nicio discuţie cu alţi parlamentari – aşa că sunt pesimist asupra rezultatului!”, a mai spus Ponta. ”În doi ani şi jumătate, PSD şi ALDE au dezbinat o ţară întreagă, au distrus rolul instituţiilor fundamentale, au mutilat legi importante, au compromis şansa de a moderniza ţara şi au atentat constant la bazele democraţiei româneşti şi ale statului de drept!

În 26 mai 2019, PSD a reuşit să ne unească pe toţi, pe cei de acasă şi din străinătate, ca să ne salvăm ţara din mâinile PSD şi am reuşit!”, au afirmat semnatarii în textul moţiunii.