News

Victor Ponta prevestește războiul din PSD: „Dăncilă îl va executa pe Dragnea!”

20.05.2019 | 14:48
Victor Ponta prevesteste razboiul din PSD Dancila il va executa pe Dragnea

Fostul președinte PSD și actual lider al Pro România, Victor Ponta, consideră că dacă Partidul Social-Democrat va obține un scor sub 30% la alegerile pentru Parlamentul European, atunci premierul Viorica Dăncilă îl va „executa” pe actualul președinte al partidului, Liviu Dragnea. În caz contrar, fostul premier crede că Liviu Dragnea se va dezice de actualul lider al Guvernului.

Victor Ponta anunță războiul dintre Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea

Victor Ponta crede că Viorica Dăncilă începe să își dea seama că a fost dusă de nas de Liviu Dragnea:  „Oricât de obedient ai fi, începi să cunoşti oameni, începi să afli lucruri. Ai acces. Începi să-ţi dai seama când cineva îşi bate joc de tine. Dragnea nu semnează nimic, Vâlcov nu semneză nimic. Doamna Dăncilă a fost la Washington unde i s-a spus că OUG 114 e făcută pentru ruşi, ca să nu facă americanii investiţii. La Bruxelles i s-a spus că OUG pe Justiţie sunt pentru Dragnea”.

Fostul premier a anunțat faptul că Dăncilă ar avea șansa să îl detroneze pe Dragnea, dacă PSD va suferi un eșec la alegerile europarlamentare: „Nu ştiu dacă are curajul şi puterea să se lupte pentru independenţă. Dacă PSD obţine un rezultat bun, peste 30% o va executa Dragnea pe Dăncilă. Dacă ia sub 30% îl va executa Dăncilă pe Dragnea”, a declarat Victor Ponta, într-un interviu pentru Adevărul.

Victor Ponta crede că Liviu Dragnea ar putea să fie trădat de Viorica Dăncilă *foto: hepta.ro

Victor Ponta crede că Dragnea se va radicaliza complet

Victor Ponta este de părere că, în ipoteza în care PSD va câștiga peste 30% la europarlamentare, discursul lui Liviu Dragnea va aluneca și mai tare în zona anti-occidentală: „O va prezenta ca pe o mare victorie împotriva statului paralel. Va accentua acest discurs anti-european pentru că se pregăteşte pentru prezidenţiale. Vom avea un Vadim Tudor cu structurile PSD şi cu banii de la buget”, a anunțat Ponta.