News

Victor Ponta pune tunurile pe Guvernul Orban: “Ce blestem pe România!” Îl desfiinţează pe Ministrul Finanţelor

23.04.2020 | 15:31
Victor Ponta pune tunurile pe Guvernul Orban Ce blestem pe Romania Il desfiinteaza pe Ministrul Finantelor
ADVERTISEMENT

Liderul PRO România, Victor Ponta, a lansat un atac dur la adresa Guvernului Orban, despre care spune că este un “blestem pentru România”. Fostul premier l-a critcat dur pe Florin Cîţu, ministrul Finanţelor, pentru programul de IMM-uri, al cărui site a cedat după doar două minute.

Victor Ponta pune tunurile pe Guvernul Orban: “Ce blestem pe România!”

Victor Ponta susţine că Florin Cîţu ar fi trebuit să îşi asume vina pentru blocara site-ului pentru IMM-uri şi nu să dea vina pe nişte hackeri care ar fi fost angajaţi de cei care critică Guvernul Ludovic Orban:

ADVERTISEMENT

“Guvernul Orban – Cîţu ! Ce blestem pe România!

Guvernul Orban a ajutat doar firmele din afara României- pentru cele româneşti NU a făcut nimic – până vineri 17 Aprilie la ora 10 când Florin Cîţu “El Fugitivo” a lansat programul pentru IMM uri aprobat de Uniunea Europeană (3 miliarde de euro pentru România – 24 miliarde Portugalia , 230 miliarde Spania şamd?)!

Programul a funcţionat de la ora 10 la ora 10.02 / după care s-a blocat! În loc să vina în faţa presei Florin Cîţu şi să spuna celebra fraza “onorata instanţă – am fost un dobitoc” ; a venit şi a spus că nişte hackers (dar cei care critică Guvernul – adică Ponta şi Tăriceanu) au atacat Platforma – şi că o se ne arate el vinovaţii!!

ADVERTISEMENT

“În 2020 măscăriciul Ludovic Orban şi-a luat la Finanţe un Ministru după chipul şi asemănarea sa!”

A trecut o săptămână / platforma pentru IMM urile româneşti nu funcţionează (deşi fiecare zi înseamnă enorm pentru salvarea acestora) / nici nu ne-a prezentat Cîţu “duşmanii” care i-au atacat platforma! Incompetenţa se acoperă cu Propagandă!!!

În 2012 nu reuşeam să mă lupt cu criza economică dacă nu aveam lângă mine un Ministru de Finanţe ca Florin Georgescu / în 2020 măscăriciul Ludovic Orban şi-a luat la Finanţe un Ministru după chipul şi asemănarea sa!

ADVERTISEMENT

Ce blestem pe România!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Postarea lui Victor Ponta vine după ce platforma IMM Invest, care oferă posibilitate de finanțare companiilor mici și mijlocii, este nefuncțională la șapte zile de la lansare. Ea a cedat după câteva minute de la lansare.