Sport

Victor Ponta, răspuns ironic la acuzele lui Adrian Mititelu: “Ce să zic, să îl pupe pe domnul Iohannis, poate îl scapă de puşcărie! Eu nu îl cunosc, nu ne-am întâlnit!”. Exclusiv

Victor Ponta a reacţionat pe un ton ironic la acuzele lui Adrian Mititelu, care a spus că Iohannis a fost salvarea lui, iar dacă Ponta ar fi câştigat alegerile din 2014, "mă călcau tancurile".
10.08.2022 | 18:08
Victor Ponta raspuns ironic la acuzele lui Adrian Mititelu Ce sa zic sa il pupe pe domnul Iohannis poate il scapa de puscarie Eu nu il cunosc nu neam intalnit Exclusiv
Victor Ponta, răspuns pentru Adrian Mititelu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu l-a acuzat pe Victor Ponta că a contribuit la problemele pe care le-a avut în oraş, după ce Universitatea Craiova a fost dezafiliată în 2011. Mititelu a spus că salvarea lui a fost faptul că Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale din 2014, altfel nu ştie pe unde ar fi fost.

Victor Ponta, răspuns ironic la acuzele lui Adrian Mititelu: “Să îl pupe pe domnul Iohannis, poate îl scapă de puşcărie”

Contactat de FANATIK, Victor Ponta a comentat într-o manieră ironică acuzaţiile lui Adrian Mititelu, spunând că e de acord să îl laude pe Iohannis, dacă preşedintele României îl poate scăpa de puşcărie:

ADVERTISEMENT

“Ce să zic, să îl pupe pe domnul Iohannis, poate îl scapă de puşcărie. Dar pe vremea domnului Iohannis a intrat în puşcărie, nu pe vremea mea, nu? Eu nu i-am făcut nimic, dar domnul Mititelu pupă şi el unde crede că poate să scape de închisoare. 

Ce să îi zic? Îi urez sănătate, numai bine. Nu îl cunosc, nu ne-am întâlnit, nu ne-am făcut nici rău, nici bine, dar dacă îl ajută acum Iohannis să iasă din puşcărie, poate să mă înjure pe mine, eu sunt obişnuit”.

ADVERTISEMENT

“Până la urmă, am făcut stadionul acela nou, am ajutat-o pe Olguţa. Cu Mititelu n-am avut nicio treabă”

Victor Ponta a admis că a ajutat-o pe Olguţa Vasilescu să restarteze fotbalul din Craiova, spunând că are un merit şi în ceea ce priveşte construirea noului stadion din oraş. Însă, fostul premier spune că nu a avut nicio treabă cu Mititelu:

“Eu consider că oraşul Craiova este unul care chiar merită fotbal în România. Pentru suporteri, pentru atmosferă, pentru tot. Da, am sprijinit-o pe Olguţa Vasilescu şi pe oricine a repornit fotbalul. Să ne aducem aminte, nu mai era fotbal deloc.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, am făcut stadionul acela nou, am ajutat-o pe Olguţa. Cu Mititelu n-am avut nicio treabă. Nu îl cunosc, repet, nu i-am făcut nici bine, nici rău. Dar acum, dacă pe el îl ajută Iohannis să iasă din închisoare, sunt de acord să spună de rău de mine şi să îl pupe pe Iohannis în toate părţile”, a spus Ponta pentru FANATIK.

Adrian Mititelu: “Faptul că Ponta a pierdut alegerile a fost salvarea vieții mele. Ponta a dat liber la toate nenorocirile la adresa mea”

Adrian Mititelu a lansat o serie de acuzaţii la adresa lui Victor Ponta la Gsp Live, spunând că el i-a cerut primarului Olguţa Vasilescu să îl abandoneze şi să demareze proiectul cu înscrierea actualei echipe Universitatea Craiova în Liga 2:

ADVERTISEMENT

„Salvarea mea a fost faptul că domnul Iohannis a câștigat alegerile (n.r. în 2014). Dacă rămânea Victor Ponta, la ora asta nu cred că mai auzeați de mine. Cine știe pe unde eram. Nu mai puteam rămâne, nu mai aveam nicio șansă. Mă călcau cu tancurile, treceau cu șenilele peste mine.

Faptul că Ponta a pierdut alegerile a fost salvarea vieții mele. Ponta a dat liber la toate nenorocirile la adresa mea. El i-a cerut Olguței Vasilescu să mă abandoneze și să accepte noul proiect. Vă spun în premieră. Sunt 99% sigur de asta!

George Maior, fostul șef al SRI, s-a implicat în achitarea lui Sandu și Dragomir și distrugerea lui Mititelu. Ei au fost achitați datorită intervenției lui Ponta și Maior. În plus, la acea vreme, Iorgulescu era anchetat de DIICOT într-un dosar adevărat. Dar Ponta l-a spălat și l-a pus șef la LPF. I-au dat achitare”, a spus Mititelu.

Victor Ponta a candidat în anul 2014 la preşedinţia României din partea PSD. El a pierdut alegerile în faţa lui Klaus Iohannis, candidatul celor de la PNL.

  • 54,43% a obţinut Iohannis în turul doi al alegerilor prezidenţiale din 2014
  • 2011 este anul în care clubul Universitatea Craiova, al lui Adrian Mititelu, a fost dezafiliat
ADVERTISEMENT