News

Victor Ponta, reacție dură! Ce zice după ce Marcel Ciolacu a câștigat șefia Camere Deputaților

29.05.2019 | 16:41
Victor Ponta reactie dura Ce zice dupa ce Marcel Ciolacu a castigat sefia Camere Deputatilor

Victor Ponta a avut o reacție destul de dură după ce Marcel Ciolacu, apropiat de Mihai Tudose, a câștigat șefia Camerei Deputaților. Fostul premier al României, actualmente liderul formațiunii Pro România, a comentat felul în care au votat parlamentarii și a spus că el nu a fost prezent și nu ar fi votat nici cu Ciolacu, nici cu Raluca Turcan.

Marcel Ciolacu, noul președinte al Camerei Deputaților

Social-democratul Marcel Ciolacu a obținut 172 de voturi din partea deputaților și va ocupa locul vacant lăsat de Liviu Dragnea, cel de președinte al Camerei Deputaților. Acest scaun trebuia ocupat pentru că liderul PSD, cel care stătea pe el, a intrat între timp în pușcărie, la Rahova, în urma condamnării la 3 ani și jumătate cu executare în dosarul angajărilor false de la DGASPC Teleorman.

Ponta a spus că cei de la Pro România nu au votat nici cu Ciolacu, nici cu Raluca Turcan. Fostul premier al țării susține că membrii partidului său nu vor avea înțelegeri politice nici cu PSD, nici cu PNL. Ponta a remarcat faptul că Turcan nu a obținut nici măcar voturile pe care le putea primi de la ai ei. Din 107 reprezentanți ai PNL și PMP, Turcan a primit doar 100 de voturi.

Parlamentarii l-au votat pe Ciolacu șef la cameră. Sursa foto: HEPTA.RO

Ponta spune că pe Turcan nu au votat-o nici ai ei

Ponta a subliniat astfel că Turcan nu a fost preferată nici măcar de foștii apropiați ai lui Traian Băsescu. ”Deși PNL – USR și PMP au 107 deputați Raluca Turcan a obținut doar 100 de voturi / faptul că nu i-au convins nici pe toți ai lor să voteze arată o problemă reală.

Ieșirile isterice ale unor peneliști sau useriști care dau vină pe noi sau pe alții pentru înfrângerea lor nu îi ajută la nimic / fiți mai deștepți și mai convingători dacă vreți să câștigați data viitoare / nici pe UDMR nu ați reușit să îi convingeți”, a declarat Victor Ponta.