News

Victor Ponta, replică pentru cei care îl acuză că ar fi ofițer acoperit: ”Toți colaboratorii și-au dorit să fie”

05.12.2020 | 13:00
Victor Ponta replica pentru cei care il acuza ca ar fi ofiter acoperit Toti colaboratorii siau dorit sa fie
ADVERTISEMENT

Victor Ponta, liderul PRO România, a reacționat după atacurile venite dinspre fostul său aliat, Mihai Tudose, cel care îl acuza că este ofițer acoperit.

Fostul premier nu s-a arătat deloc iritat de poziția europarlamentarului, ba dimpotrivă, i-a ironizat spusele acestuia, afirmând că nu s-a întâlnit niciodată la casierie cu politicianul PSD.

ADVERTISEMENT

În legătură cu subiectul ”acoperiților” din politica internă, fostul premier Ponta a spus că nu crede că în prezent mai sunt astfel de persoane.

Victor Ponta, replică pentru cei care îl acuză că ar fi ofițer acoperit: ”Toți colaboratorii și-au dorit să fie”

Duelul de la distanță dintre Victor Ponta și fostul său coleg de la PRO România și PSD, Mihai Tudose, continuă cu noi acuzații dinspre actualul social-democrat.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu la Adevărul, actual europarlamentar PSD a lansat acuzații grave la adresa fostului său șef de partid, despre care a spus că, dintre toți politicienii, el e ”cel mai sigur ofițer”. În același timp, Tudose recunoaște că nu poate proba afirmațiile.

”Din toată clasa politică el e cel mai sigur ofiţer la un serviciu. Dar nu pot proba”, a spus fostul premier.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește, liderul Pro Romania, Victor Ponta, a ironizat declarațiile lui Mihai Tudose, precizând că nu s-a întâlnit niciodată la casierie cu europarlamentarul PSD.

”Cu siguranţă nu m-am întâlnit cu Tudose la casierie că ofiţerii şi subofiţerii au casierii diferite. În general, toţi colaboratorii şi-au dorit să fie ofiţeri. În cazul lui, frustrarea asta îl macină”, a declarat Victor Ponta, întrebat cum răspunde la acuzaţiile lui Mihai Tudose că ar fi ofiţer acoperit.

ADVERTISEMENT

Ce spune Ponta de o alianță cu PSD

Victor Ponta a comentat ultimul sondaj prezentat de IRES, conform căruia PRO România ar intra în Parlament cu un procent de 7% din voturi.

Totodată, fostul lider PSD a spus că nu ar spune nu unei alianțe cu fostul său partid, însă pentru asta trebuie să primească o funcția importantă.

”Îi mulţumesc lui Vasile (n.r. Dâncu) că m-a trecut cu 7%. Obsesia lui Dragnea la europarlamentare era să mi se dea 4,99%.

Dacă PSD are 35%, să fie sănătoşi. Eu stau bine cu ţinerea de minte de când am plecat din PSD. Nu îi refuz. Cu o singură condiţie: Victor Ponta premier. De ce m-ar refuza? Pe toţi i-am făcut miniştri”, a spus Ponta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: