Sport

Victor Ponta, replică pentru Florin Talpan: „Nu are nicio legătură cu sportul!”. Exclusiv

Victor Ponta îi răspunde lui Florin Talpan, după ce colonelul de justiție al „militarilor” l-a desființat în trecut cu anumite declarații pe fostul jurist.
10.07.2024 | 09:20
Victor Ponta replica pentru Florin Talpan Nu are nicio legatura cu sportul Exclusiv
Victor Ponta i-a răspuns colonelui de justiție al CSA Steaua București, Florin Talpan. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Ponta a răspuns declarațiilor oferite de Florin Talpan, în trecut colonelul de justiție al CSA Steaua criticând spusele fostului prim-ministru vis-a-vis de litigiul dintre FCSB și Steaua.

Victor Ponta, replică pentru Florin Talpan: „Nu are nicio legătură cu sportul!”. Exclusiv

La mijlocul lunii mai, Florin Talpan a rupt tăcerea după o perioadă lungă de timp la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1. Colonelul de justiție i-a luat la rând pe toți cei care se opun CSA Steaua București. Juristul l-a pus la punct în acel moment și pe fostul prim-ministru al României, Victor Ponta.

ADVERTISEMENT

„Comportamentul lui Ponta raportat la litigiul dintre FCSB și Steaua este inadmisibil, având în vedere că înainte de a fi prim-ministru sau procuror este jurist”, declara Florin Talpan în acel moment.

Replica fostului prim-ministru pentru juristul CSA Steaua București a venit în cele din urmă: „Să fie sănătos. El e colonel al Armatei Române și trebuie să se comporte ca un militar, nu ca un politician. Iar cu sportul nu are nicio legătură. 

ADVERTISEMENT

Eu am făcut sport, fac în continuare și iubesc sportul. Oamenii care nu înțeleg sportul și nu îl iubesc nu ar trebui să se implice în fenomenul ăsta. E cazul lui”.

Victor Ponta, „săgeți” către Florin Talpan: „El nu înțelege sportul. Am voie să vorbesc că nu sunt militar”

Victor Ponta a explicat de ce își dă cu părerea în conflictul dintre FCSB și CSA Steaua București: „El nici nu se pricepe la sport, nici nu îl înțelege, are niște obsesii care nu au legătură cu sportul. Repet, eu sunt sportiv și iubesc sportul, deci am voie să vorbesc că nu sunt militar. El e plătit de statul român, eu nu. Da? 

ADVERTISEMENT

Nici vorbă. Nu există interese politice pentru ca CSA Steaua să nu promoveze sau să existe o ruptură între cele două tabere. Sunt niște orgolii. De la orgoliul lui Gigi Becali, care este o persoană cu care e greu să lucrezi, la orgoliile celor care nu și-au găsit loc la Gigi.

Că dacă și-ar găsi loc la Gigi nu ar mai fi în contrast… Eu cred însă că la un moment dat o să se reunească și o să avem o singură Steaua, ca pe vremuri, și oricine încearcă să divizeze suporterii între Steaua și FCSB face un lucru rău. Suporterii sunt aceeași. 

ADVERTISEMENT

Nu, eu nu sunt cu FCSB. Acolo e o greșeală. Eu spun un singur lucru. Eu sunt bătrân, dar trăiesc momentul când o să fie din nou o singură echipă. Divizarea e rea din toate punctele de vedere. Eu nu cred în divizări, ci numai în lucruri unite. Eu sunt stelist și așa o să fiu totdeauna”, a declarat fostul prim ministru, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

Ce a spus Florin Talpan despre Victor Ponta: „Nu știe să citească o hotărâre pronunțată de instanță”

Florin Talpan l-a pus la punct pe Victor Ponta: „Nu numai că știe să citească o hotărâre pronunțată de instanță, dar o și înțelege. Astfel, să susții că FCSB este Steaua nu înseamnă doar că dai o impresie greșită suporterilor ambelor echipe, dar te faci de râs tu ca fost procuror.

Mai ales atunci când ai și avut un rol activ în aflarea adevărului, respectarea dispozițiilor legale și nu în ultimul rând respectarea hotărârilor instanței”, a mai spus juristul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT