News

Victor Ponta, sprijin total pentru Mircea Diaconu! ”Cred că este un candidat altfel în alegerile prezidenţiale”

26.08.2019 | 14:52
Victor Ponta sprijin total pentru Mircea Diaconu Cred ca este un candidat altfel in alegerile prezidentiale
ADVERTISEMENT

Victor Ponta, președintele PRO România a oferit sprijin total pentru Mircea Diaconu! Fostul premier crede că acesta reprezintă “un candidat altfel” în alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.
“Eu cred că domnul Diaconu reprezintă un candidat altfel: nu are în spate un partid, nu are în spate tot felul de lucruri. Şi noi îl susţinem logistic, altceva ce putem să facem mai mult? (…)

Victor Ponta, sprijin total pentru Mircea Diaconu!

E un candidat independent. Sunt foarte mulţi oameni care spuneau ‘nu votăm Iohannis, dar nu o vrem nici pe doamna Dăncilă’. Şi, uite, le-am construit o alternativă. Cel mai important pentru oameni este să aibă pe cine să voteze, să se ducă cu sufletul împăcat la vot. (…) Astăzi discutăm dacă susţinem un candidat independent, pe numele lui Mircea Diaconu”, a declarat Victor Ponta.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că în urmă cu doar câteva ore, fostul actor Mircea Diaconu şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale. Acesta nu a ezitat și a solicitat sprijinul tuturor celor care vor să îl susţină în acest demers pentru a obţine cele 200.000 de semnături necesare candidaturii sale. “Intenţia mea este de a încerca să candidez la prezidenţiale. Azi doar spun că aş încerca, pentru că sunt suficient de enervat, de nemulţumit şi simt că e nevoie de asta”, a afirmat Diaconu.

Victor Ponta, sprijin total pentru Mircea Diaconu! Victor Ponta
Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu vor să-l susțină pe Mircea Diaconu în cursa pentru Cotroceni. Sursa foto – facebook

ALDE şi PRO România, susţinere pentru Mircea Diaconu

Între timp, Diaconu pare că a dat peste cap întreaga scenă politică. Călin Popescu Tăriceanu este decis să iasă din cursă pentru ca partidul lui să-l susțină pe fostul europarlamentar. Posibilitate ca acesta să ajungă pe lista ALDE, dar și PRO România, prinde contur după ce chiar Diaconu a anunțat că a fost contactat și chemat la discuții de ambele formațiuni politice. ”Da, se pare că voi avea discuţii, de asta mi-am modificat programul (…), am primit telefon şi m-au chemat la o discuţie, asta şi fac acum, mă duc. Ce am zis ieri că nu voi negocia, termenul rămâne în continuare aşa, nu voi negocia, pentru că n-am ce negocia.

ADVERTISEMENT

De pe o asemenea postură cineva vrea să mă sprijine, e în regulă, mă bucur şi văd termenii sprijinului, atât, dar nu negociez nimic, că n-am ce să dau”, a spus Mircea Diaconu

Tags: