News

Victor Ponta, susținere totală pentru Mircea Diaconu! ”Dan Barna este încă tânăr, probabil se va lupta cu mine în 2024”

Autor: Alexandru Năstase | 04.09.2019 | 14:33
Victor Ponta și Dan Barna au discutat la Bruxelles, la puține zile după alegerile europarlamentare. Sursa foto - facebook

Victor Ponta și-a manifestat susținerea totală pentru Mircea Diaconu! Liderul Pro România spune că a discutat cu colegii din partid și toată lumea a fost de acord ca la aceste alegeri prezidențiale gruparea politică să meargă pe mâna fostului actor. Diaconu, în trecut și europarlamentar este susținut în acest moment atât de formațiunea lui Ponta, cât și de cea a lui Călin Popescu Tăriceanu, ALDE.

Victor Ponta, susținere totală pentru Mircea Diaconu!

„Diaconu este un candidat care așa cum arată și primele sondaje intră în turul 2. Foarte mulți din votanții USR îl vor vota pe Iohannis, pentru că Dan Barna e un candidat tânăr, trebuie să mai crească. Probabil va intra în turul 2 cu mine în 2024. Pe partea stângă este Diaconu. Diaconu este cunoscut, îl știm cu toții, nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Are o televiziune sau două la care nu mai are voie să apară, dar mergem noi și spunem că va candida ceea ce va ajuta foarte mult la obținerea de voturi”, a declarat Victor Ponta care spune că așteaptă cu interes ca actualul premier, Viorica Dăncilă să vină în Parlament și să dovedească majoritatea pe care o are. Ponta nu a ezitat și a lansat și câteva acuze la adresa șefei Executivului.

Victor Ponta, susținere totală pentru Mircea Diaconu! Victor Ponta și Dan Barna
Victor Ponta crede că se va duela cu Dan Barna la alegerile din 2024. Sursa foto – facebook

Ponta și Tăriceanu, acuze dure către premier

„Am făcut calcule apropo de majorități, așteptăm ca Dăncilă care a anunțat că are majoritate, că a cumpărat parlamentari cu 100 de mii, două sute de mii, nu e treaba mea, o așteptăm să vină în Parlament și să ne arate lucrurile acestea”, a adăugat Victor Ponta. Și colegul de alianță, Călin Popescu Tăriceanu a ieșit la atac în cazul Cioricăi Dăncilă.

”Acest atac al PSD-ului la adresa ALDE este un lucru extrem de grav pentru că încercarea a fost de preluare ostilă nu numai a unor parlamentari, ci a întregului partid şi destructurarea lui şi încercarea de a face un ALDE în care să coopereze în continuare cu PSD-ul pentru menţinerea structurii politice a Guvernului în aşa fel încât doamna Dăncilă să nu fie nevoită să mai vină în Parlament cu o formulă de restructurare crezând că supravieţuieşte”, a spus Tăriceanu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!