News

Victor Ponta, anunțul retragerii din politică. Liderul Pro România, mesaj târziu în noapte

07.12.2020 | 01:32
Victor Ponta, anunțul retragerii din politică. Liderul Pro România, mesaj târziu în noapte
Presedintele PRO Romania, Victor Ponta spune că se teme să nu fie furat. Sursa foto - EMANUEL TITUS ILIESI / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Victor Ponta s-a arătat destul de temător după primul Exit Poll! Liderul Pro România spune că nu se gândește la sărbătoare, ci mai degrabă la o noapte albă. 

UPDATE/ Victor Ponta și-a anunțat retragerea din politică după ce Pro România ar fi ratat pragul electoral de 5%.

ADVERTISEMENT

„Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari ! Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalti!
NEVER GIVE UP !”, a scris politicianul.

„România e țara în care se mai pleacă cu sacul, se numără cu tableta. Din ce avem noi acum, vom fi în Parlament, dar dacă ne culcăm acum, până mâine nu vom mai fi. 

ADVERTISEMENT

Dacă sunt probleme la numărat voturi, deși au venit atât de puțini oameni, dacă se și anulează sau se fură, va fi o sarcină dificilă a Parlamentului să se impună în fața oamenilor”, a zis Victor Ponta după parlamentare la România TV.

Victor Ponta, temător după primul Exit Poll de la parlamentare

Victor Ponta spune că există un singur partid cu care Pro România nu vrea să facă alianțe. În rest este deschis la orice după aceste alegeri.

„Până să fac alianțe vreau să văd mandatele. La partidele mici nu știi neapărat cine e locul 1. Discut cu oricine vrea să facă ceva bun pentru România, dar nu cu UDMR.

ADVERTISEMENT

Mă voi așeza la masă cu toate partidele politice, cu premierul desemnat care va fi acela, mai puțin cu UDMR-ul. După cum știți ExitPoll e una, tabelta alta și sacul altceva. Suntem în criză și trebuie să scoatem țara de aici. Nu știu dacă Orban rămâne premier, e greu să spun cine va fi. Avem nevoie de un guvern mult mai bun. 

În 2009 eu cred că a câștigat Mircea Geoană și ne-am trezit cu Băsescu președinte. În 2016, PMP a făcut 4 și ceva la sută, a doua zi a avut 5. Sunt convins că am făcut peste 5 la sută, dar degeaba dacă nu ne apărăm votul. 

Nu contează cine votează cu Băsescu, ci doar cine numără voturile. Poate acum scăpăm de blestem.

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt Băsescu, nu mi-am vândut voturile. Am mai zis o dată asta, a doua zi ne-am trezit cu el în Parlament. Evident nu pot să fac alianță cu PMP. Mă duc să-mi păzesc voturile, le fură Băsescu iarăși”, a adăugat Ponta

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri