Life

Victor Rebengiuc s-a vindecat de Covid-19. „Nu știu cum s-a putut întâmpla”

30.11.2020 | 08:27
Victor Rebengiuc sa vindecat de Covid19 Nu stiu cum sa putut intampla
ADVERTISEMENT

Actorul Victor Rebengiuc depășit un moment dificil din viața sa, și anume infectarea cu noul coronavirus. Chiar dacă are o vârstă înaintată, acesta nu a avut nevoie de internare și a rămas la domiciliu. Actorul s-a vindecat și a vorbit despre această experiență. 

Deși a respectat toate măsurile de protecție, Victor Rebengiuc nu a scăpat de Covid-19. Actorul în vârstă de 87 de ani a declarat că nu a avut simptome grave și a rămas acasă, unde a luat tratamentul prescris.

ADVERTISEMENT

Actorul nu știe cum a reușit să se infecteze, din moment ce a respectat cu strictețe toate regulile, însă este ușurat că a trecut cu bine peste aceste momente.

Victor Rebengiuc s-a vindecat de Covid-19

Îndrăgitul actor Victor Rebengiuc a petrecut două săptămâni în autoizolare după ce a fost infectat cu SARS – CoV – 2. Artistul a povestit despre această experiență neplăcută și a ținut să precizeze că a făcut o formă ușoară a bolii, deși are o vârstă destul de înaintată.

ADVERTISEMENT

Actorul nu a avut nevoie de internare și s-a vindecat cu ajutorul tratamentului prescris de către medici. Chiar dacă a respectat toate măsurile de protecție, nu a reușit să scape de acest virus atât de cumplit pentru multe persoane.

„Mască port toată ziua, doar aici, acasă nu port și nu mă deranjează, n-am deloc niciun fel de impresie neplăcută în legătură cu masca, m-am obișnuit. Port masca și respect măsurile de securitate care s-au luat. Și cu toate acestea, am fost și eu infectat și am stat două săptămâni în carantină.

ADVERTISEMENT

Asta este boala, este un pericol. Nu știu ce se întâmplă. N-am avut o formă gravă, am avut foarte puțin, n-am avut simptome ale bolii. Am stat două săptămâni cuminte în casă, aici, închis, am urmat un tratament care mi-a fost prescris și gata!”, a declarat Victor Rebengiuc pentru Digi 24.

De asemenea, actorul a fost întrebat ce a învățat în urma acestei experiențe. „Să mai stau pe acasă, să nu plec în lume, să mă sui în troleibuze aglomerate și-n metrouri. Asta m-a învățat. Bine, dar eu știam asta dinainte. Dar nu știu cum s-a putut întâmpla chestia asta, nu-mi dau seama”, a spus actorul.

ADVERTISEMENT

Victor Rebengiuc, despre cel mai recent proiect artistic

Victor Rebengiuc a creat un videoclip alături de alți artiști ce are ca scop unirea prin artă a românilor din toate colțurile Europei. Violonistul Alexandru Tomescu este unul dintre protagoniști, căruia i se alătură mai mulți balerini.

Actorul Victor Rebengiuc reprezintă vocea lui Constantin Brâncuși și rostește câteva replici despre ce înseamnă arta, replici care îi aparțin renumituui sculptor. Balerinii interpretează câteva dintre operele sculptorului prin dans.

Alexandru Tomescu interpretează „Balada” lui Ciprian Porumbescu, iar Miruna Vidican îl acompaniază cu harpa.

„Arta în pandemie înseamnă o activitate continuă, o aplecare mai profundă asupra artei, pentru că avem mai mult timp, putem să comunicăm, sunt tot felul de acțiuni artistice care se desfășoară în apartamente, în locuri mai izolate, unde COVID-ul pătrunde mai greu și unde noi căutăm să ne protejăm cu mască, cu distanță. Arta nu este vindecătoare de COVID, dar poate fi vindecătoare de stres, de impresia că suntem lipsiți de libertate. Arta ne poate apropia”, a mai spus Victor Rebengiuc.

Victor Rebengiuc este printre cei mai mari artiști ai Generației de Aur din România și a interpretat zeci de roluri în teatru și film. Talentul său artistic este apreciat de milioane de români care îl îndrăgesc și acum.

 

ADVERTISEMENT