Fotbal intern

Nu mai sînt “mafioţi”! Cum sînt umiliţi fraţii în puşcărie

Fraţii Ioan şi Victor Becali nu agreează să muncească în detenţie, avînd o atitudine total opusă faţă de a vărului lor, Gigi, care s-a chinuit luni bune să primească dreptul de a ieşi...
07.05.2014 | 00:08
Nu mai sint mafioti Cum sint umiliti fratii in puscarie
ADVERTISEMENT

Fraţii Ioan şi Victor Becali nu agreează să muncească în detenţie, avînd o atitudine total opusă faţă de a vărului lor, Gigi, care s-a chinuit luni bune să primească dreptul de a ieşi la muncă.

Gigi Becali a început de o săptămînă munca la Academia lui Gică Hagi după multe tentative eşuate de a obţine cîteva ore de libertate zilnic. Dacă patronul Stelei s-a chinuit luni bune să muncească, verii săi, închişi de două luni din cauza Dosarului Transferurilor, au o cu totul altă atitudine. Conform surselor FANATIK.RO, Victor a schimbat în doar cîteva zile mai multe “joburi”. În primă fază, el s-a ocupat de rufele murdare ale restului deţinuţilor. Impresarul avea rolul de a colecta hainele murdare de la fiecare deţinut, de a le duce la spălat, iar după uscare să le înapoieze fiecăruia în parte.

ADVERTISEMENT

De la rufe murdare, la sortat alimente

Această îndeletnicire nu i-a “picat cu tronc” celui mai mic dintre fraţii Becali, motiv pentru care a cerut să fie mutat în bucătărie unde în prezent se ocupă de sortarea alimentelor brute, care urmează să fie gătite. Sursele FANATIK.RO ne-au dezvăluit că lui Victor nu prea-i place totuşi nici această sarcină, motiv pentru care a început deja să se intereseze ce posibilităţi de muncă ar mai fi şi care, eventual, să se plieze pe aşteptările sale. Iar dacă acesta este destul de mofturos în ceea ce priveşte sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a i se mai reduce pedeapsa de patru ani şi opt luni, fratele său a fost şi mai tranşant în momentul în care i s-a oferit posibilitatea să muncească.

Giovani nu vrea să se umilească

Ioan nu a vrut să audă despre această posibilitate, refuzînd să presteze vreo muncă fizică. Oficial, impresarul le-a transmis celor din Penitenciar faptul că nu poate munci din cauza vîrstei şi a unor probleme de sănătate, numai că, se pare, Giovani percepe ca pe o umilinţă munca de jos şi nu vrea în ruptul capului să ajungă pe buzele oamenilor din “lumea bună”. În acest context, Becali nu va putea beneficia de reducerea pedepsei de 6 ani şi 4 luni pe care a primit-o în acelaşi Dosar al Transferurilor. Totuşi, din acest punct de vedere, Giovani stă mult mai liniştit decît fratele său fiindcă, datorită vîrstei înaintate (peste 60 de ani), el urmează să efectueze doar jumătate din pedeapsă, adică trei ani şi două luni!

ADVERTISEMENT

Îşi scrie memoriile!

În orice caz, agentul are activitate în Penitenciar, avînd în vedere că încă dinainte să intre în detenţie, acesta s-a confesat: “Dacă voi fi închis, îmi las barbă mare, ca scriitorii, şi îmi scriu memoriile! Va ieşi un best seller!”. Pînă acum, Giovani nu şi-a pus planul în practică, dar apropiaţii săi au dezvăluit că afaceristul se gîndeşte tot mai mult la ziua în care va pune prima idee pe hîrtie, dar preferă, momentan, să îşi facă ordine în gînduri pentru ca “opera” să fie una cu adevărat reuşită!

P: Pariază la Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare!