Life

Victor Slav a fost nevoit să renunțe la restaurantul în care a investit o sumă considerabilă

Restaurantul pe care Victor Slav l-a deschis în plină pandemie de coronavirus a dat faliment. Prezentatorul investise în urmă cu aproape un an o sumă considerabilă.
06.03.2022 | 16:59
Victor Slav a fost nevoit sa renunte la restaurantul in care a investit o suma considerabila
Victor Slav a fost nevoit să renunțe la restaurantul său. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În perioada în care toată industria HoReCa era aproape în faliment, Victor Slav a riscat și a decis să deschidă un restaurant. A investit o sumă considerabilă și credea că lucrurile vor merge bine.

Victor Slav a fost nevoit să renunțe la restaurantul în care a investit o sumă considerabilă

Victor Slav și-a  deschis anul trecut un restaurant într-o zonă selectă a Capitalei. Acesta a decis să riște totul și să facă o investiție de aproape 500.000 de euro, asta în condițiile în care industria HoReCa era aproape în faliment din cauza pandemiei de coronavirus, iar mulți patroni își închideau afacerile.

ADVERTISEMENT

Acum însă, potrivit Click, prezentatorul are și el probleme. Lucrurile nu au mers deloc așa cum se aștepta și se pare că fostul soț al Biancăi Drăgușanu este nevoit să-și închidă restaurantul după ce a înregistrat pierderi importante.

Ce spunea Victor Slav despre restaurantul său în urmă cu un an

Victor Slav a ales un loc select pentru restaurantul său. Bulevardul Decebal. Meniul era unul internațional. Cei care doreau să mănânce în restaurantul prezentatorului erau nevoiți să scoată din buzunar o sumă frumușică.

ADVERTISEMENT

O omletă vegetariană costa 24 de lei, un șnițel cu cartofi 52 de lei, iar un antricot de vită cu salsa asiatică costa 92 de lei.

“O să fie meniu internațional. Vom face și livrări la domiciliul clienților. Am un prieten asociat care are experiență în domeniu. Arată foarte bine, se numește Rich VIP Lounge.

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă că e numai pentru vip-uri. O să fie toată lumea bună prezentă acolo, sunt convins.” spunea Victor Slav în urmă cu un an în emisiunea Teo Show de la Kanal D. 

Și alte vedete au întâmpinat probleme și au fost nevoite să-și închidă afacerile în această perioadă. Una dintre acestea este Adelina Pestrițu. Bruneta a fost obligată să renunțe la magazinul de bijuterii și ceasuri care a dat faliment.

ADVERTISEMENT
Tags: