Life

Victor Slav, adevărul despre relația cu Anda Adam. Cum se înțeleg la 10 ani de la despărțire

Victor Slav și Anda Adam s-au despărțit în urmă cu 10 ani, prezentatorul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” precizând cum se înțeleg în momentul de față.
05.02.2022 | 16:10
Victor Slav adevarul despre relatia cu Anda Adam Cum se inteleg la 10 ani de la despartire
Victor Slav, totul despre revederea cu Anda Adam. Ce relație au după 10 ani de la separare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul moderator de la „Vulturii de noapte” și frumoasa blondină s-au revăzut în platoul show-ului de stil de la Kanal D, de aici și curiozitatea oamenilor legat de povestea lor de dragoste.

Vedeta și cântăreața au trăit o poveste de dragoste timp de 4 ani, Victor Slav dezvăluind care este relația pe care o au acum. Cei doi pare că au trecut peste separare.

ADVERTISEMENT

În plus, prezentatorul de la Kanal D și artista s-au revăzut de multe ori înainte, chiar dacă fiecare dintre ei și-a refăcut viața sentimentală și s-a căsătorit.

Victor Slav, totul despre revederea cu Anda Adam. Ce relație au după 10 ani de la separare

Vedeta susține că nu i s-a părut deloc ciudat să stea în același platou de televiziune cu fosta parteneră de viață, Anda Adam, pentru că au rămas în relații amiabile.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-a fost ciudat deloc chiar, pentru că ne-am mai întâlnit până în momentul acesta! Ne-am mai întâlnit la filmări de Revelion și așa mai departe.

Nu este nicicum, suntem doi oameni ce nu mai suntem împreună de 10 ani, doi oameni normali, care, între timp, s-au căsătorit, au făcut copii, au divorțat, e o viață de om în ăștia 10 ani.

ADVERTISEMENT

Unii dintre noi au lansat melodii, hit-uri și așa mai departe, deci nu e nicicum!”, a dezvăluit Victor Slav în emisiunea online „Detectorul de minciuni”.

Victor Slav și Anda Adam, despărțiți după 4 ani de relație

Cei doi s-au despărțit în urmă cu 10 ani, fiecare dintre ei mergând pe alt drum. Prezentatorul s-a iubit cu Bianca Drăgușanu, în timp ce Anda Adam a fost căsătorită cu Sorin Nicolescu.

ADVERTISEMENT

Ambii au divorțat în cele din urmă, în ciuda faptului că în timpul mariajelor au venit pe lume și copii. Fiecare are câte o fetiță cu fostele partenere de viață.

Cât despre motivele care au dus la separarea dintre Victor Slav și Anda Adam se zvonește că artista nu era pregătită să se așeze la casa sa, lucru dorit de moderator.

Pe de cealaltă parte, blondina a vrut să se axeze mai mult pe cariera muzicală. În prezent, artista este și o prosperă femeie de afaceri.

ADVERTISEMENT