Life

Victor Slav, dat în judecată de Robert Negoiță! Probleme mari după ce și-a vândut apartamentul pentru ultima investiție

Victor Slav pare să aibă probleme financiare când vine vorba de afacerile pe care le deține și din cauza cărora se judecă și cu Robert Negoiță, primarul sectorului 3 din București.
05.08.2022 | 18:54
Victor Slav dat in judecata de Robert Negoita Probleme mari dupa ce sia vandut apartamentul pentru ultima investitie
Victor Slav, prin firma în care este implicat și care a raportat pierderi financiare serioase, are și proces cu Robert Negoiță / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Slav, unul dintre cei mai iubiți foști prezentatori TV, traversează o perioadă mai dificilă când vine vorba de afaceri. Mai mult, din cauza afacerilor pe care le are a ajuns în situația de a se judeca și cu primarul Sectorului 3 din București, Robert Negoiță, iar firma pe care o conduce are și alte probleme în instanță.

Victor Slav, probleme cu afacerile! Vedeta pierde bani grei

Victor Slav este, de ani buni, în situația de a se mulțumi cu statutul de vedetă ca invitat sau concurent în diverse show-uri TV, perioada în care a fost prezentator de emisiuni fiind, pare-se, apusă. Cu ceva mai mult timp liber, fostul prezentator de la Meteo de la Pro TV s-a apucat de afaceri.

ADVERTISEMENT

Conform datelor obținute de FANATIK, Victor Slav are o firmă, Wow Advertising, care are ca obiect activități ale agențiilor de publicitate. Deschisă în 2021 însă, compania lui Victor Slav nu a reușit, până acum, să obțină vreodată profit.

Pe de altă parte, anul fiscal 2021 pare să fi fost cel mai dificil de până acum din istoria firmei la care este implicat Victor Slav. Iar raportările contabile depuse la ANAF o dovedesc din plin. Cifra de afaceri declarată de firmă a fost 505.606 (aproximativ 100.000 de euro), mai mare ca suma cumulată în toți anii de existență.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, pierderea înregistrată și în 2021 este impresionantă: peste 180.000 de lei, adică undeva la 36.000 de euro. Adică, la fel ca și în cazul cifrei de afaceri, pierderea înregistrată de firma lui Victor Slav se ridică, în 2021, cu cele cumulate în anii anteriori.

Victor Slav a dat chix cu cafeneaua deschisă în pandemie

Pe când mai toată industria HoReCa suferea amarnic, în miez de pandemie, Victor Slav lua decizia să deschidă un băruleț. Un pub cochet în zona de mari fițe a cafenelelor din București: bulevardul Decebal, în sectorul 3 al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Doar că investiția nu s-a dovedit a fi una prea inspirată. Nu de altceva, dar pub-ul în care spunea că a investit câteva sute de mii de euro, alături de un amic de-al său, a fost închis după doar câteva luni, iar toată investiția s-a dus pe apa sâmbetei.

Culmea, pentru ca pub-ul pe care îl avea să aibă succes, iar el să aibă finanțele necesare pentru a investi în băruleț, Victor Slav și-ar fi vândut un apartament în valoare de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Pe lângă problemele cu investiția făcută, Victor Slav și compania la care este implicat s-a trezit și cu alte complicații. Mai exact, câteva procese, unele cu Primăria Sectorului 3 – pe care le-a pierdut și în care cerea suspendarea executării unor acte administrative emise de autorități-, dar și cu unul dintre furnizori care a depus o cerere de valoare redusă și care va avea termen curând.

Victor Slav, proces cu primarul sectorului 3, Robert Negoiță

Cel mai recent proces pe care îl are firma lui Victor Slav este unul în care apare ca pârât într-un proces în care primarul sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, este reclamantul, având ca obiect ”obligația de a face”, judecata având deja trei termene amânate.

Victor Slav afacere
Firma lui Victor Slav are calitatea de pârât într-un proces cu primarul sectorului 3, Robert Negoiță / Fotomontaj: Fanatik

În ciuda eforturilor FANATIK, niciuna dintre părțile implicate în cel mai recent proces nu a putut fi contactată pentru declarații pe acest subiect.

Victor Slav e la Splash! Vedete la apă

Victor Slav face parte și el din pleiada de vedete care s-au alăturat emisiunii Splash! Vedete la apă care va începe pe 11 august 2022 la Antena 1, alături de alte vedete precum Zanni, Maria Constantin, Roxana Nemeș, cântăreața Aza, Ameri Nasrin, Laurette, Andreea Bododel, Shift, etc.

În altă ordine de idei, fostul prezentaor Tv, pe lângă banii pe care îi va încasa din postura de concurent la Splash! Vedete la apă, anunța recent să a început să investească, alături de iubita lui, Selina, într-un business online. Victor Slav dezvăluia că el și Selina fac o afacere care se ocupă cu parfumuri, având pe listă să se extindă și în afaceri cu brățări.

ADVERTISEMENT
Tags: