Life

Victor Slav, dezvăluiri neștiute despre iubita sa. Se spune despre Selina că ar fi sosia Biancăi Drăgușanu

Victor Slav și-a deschis sufletul și a vorbit despre femeia care i-a furat inima și care seamănă izbitor de mult cu fosta soție, Bianca Drăgușanu.
07.08.2021 | 22:52
Victor Slav dezvaluiri nestiute despre iubita sa Se spune despre Selina ca ar fi sosia Biancai Dragusanu
Victor Slav, dezvăluiri neștiute despre iubita sa. Se spune despre Selina că ar fi sosia Biancăi Drăgușanu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă până acum toată lumea credea că fostul prezentator de la „Vulturii de noapte” se iubește cu o tânără pe nume Ela, iată că vedeta o numește Selina, așa cum poate fi găsită și în mediul virtual.

Fostul băiat de la meteo este tare mândru de partenera sa de viață, cu care trăiește o frumoasă poveste de doi ani. Tânăra poate fi confundată extrem de ușor cu fosta asistentă a lui Dan Capatos.

ADVERTISEMENT

Ambele femei din viața lui Victor Slav sunt blonde, au operații estetice și sunt foarte atente la felul în care arată. Se pare că Selina este hostess la o terasă din București, acolo unde s-au și cunoscut.

Victor Slav, mândru de iubita sa. Ce a spus vedeta despre Selina, după doi ani de relație

Relația lui Victor Slav cu Selina este una discretă, cei doi apărând destul de rar împreună, asta pentru că blondina nu dorește să fie persoană publică. Legătura lor este una solidă, prezentatorul introducând-o deja în familia sa.

ADVERTISEMENT

Vedeta recunoaște că este îndrăgostit lulea de blondina despre care se spune că ar fi sosia Biancăi Drăgușanu, fostul moderator de la Kanal D făcând publică relația înainte de sărbătorile de iarnă din 2020.

„Sunt îndrăgostit și de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relație de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieșim în evidență și iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate.

ADVERTISEMENT

De asta nu suntem cunoscuți publicului larg. Nu, este iubita mea. Este un model de femeie”, a declarat Victor Slav într-un interviu pentru click.ro.

Frumoasa blondină îi este de un real ajutorul vedetei și când vine vorba de afacerea nou deschisă. Tânăra are grijă ca bistro-ul din Decebal să aibă actele puse la punct și nu numai asta.

ADVERTISEMENT

Selina îi întinde mereu o mână de ajutor lui Victor Slav indiferent că este vorba de publicitate sau orice altceva, cei doi comportându-se în momentul de față ca o adevărată familie.

Locuiesc împreună de o perioadă destul de lungă, fostul prezentator de la Kanal D prezentând-o inclusiv fiicei sale, Sofia (5 ani), care s-a născut din relația amoroasă cu Bianca Drăgușanu.

Cum se înțelege iubita lui Victor Slav cu fiica sa, Sofia

Fetița se înțelege foarte bine cu actuala iubită a tatălui său, care este o persoană lipicioasă la copii, motiv pentru care Victor Slav a fost întrebat dacă există posibilitatea să mai facă un copil în viitorul apropiat.

„Se înțeleg foarte bine. Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta.

Cine știe, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ți mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, și chiar nu-mi mai fac niciun plan.

Las lucrurile să meargă așa cum sunt, poate și noua cafenea m-a dus în direcția asta. Așa și cu cu viata mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale și o să radă, exact asta am realizat”, a mai spus Victor Slav.

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica...
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica de moarte...
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română