Life

Victor Slav, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Selina. “Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar sunt discret”

Victor Slav și Selina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape trei ani. Cunoscutul prezentator a dezvăluit că este pregătit să devină din nou tătic.
28.11.2021 | 12:23
Victor Slav dezvaluiri despre relatia pe care o are cu Selina Traiesc o frumoasa poveste de dragoste dar sunt discret
Victor Slav, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Selina
ADVERTISEMENT

Victor Slav este destul de discret când vine vorba despre viața sa personală.

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Selina, dar a ales să nu vorbească prea des despre acest subiect pentru a-și proteja iubita.

Cunoscutul prezentator a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu și  are o fetiță, dar nu exclude posibilitatea de a deveni din nou tătic.

ADVERTISEMENT

Victor Slav, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Selina. “Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar sunt discret”

Victor Slav pare mai fericit ca niciodată. Și-a găsit liniștea în brațele iubitei sale, Selina, de aproape trei ani.

Acesta a dezvăluit că traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viață, dar preferă să nu dea foarte multe amănunte pentru a-și proteja iubita.

ADVERTISEMENT

“Încerc să fiu cât mai discret în această privință, cu atât mai mult cu cât ea nu este persoană publică și nici nu își dorește acest lucru.

Suntem doi oameni normali care se iubesc și împart și părțile bune și mai puțin bune, pentru că din asta face parte viața și așa cunoști omul de lângă tine, mai ales în perioadele dificile pe care le traversăm”, a declarat Victor Slav pentru libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu exclude ca în viitor să devină din nou tată.

“Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar dacă Dumnezeu va decide asta, de ce nu!? Las viața să-și urmeze cursul ei firesc, asta însemnă să mergi mai departe. Nu mă gândesc la aceste lucruri în special, dar nu le exclud”, a mai spus vedeta.

Ce afaceri are Victor Slav

Victor Slav are mai multe afaceri. Deține un restaurant în zona Decebal, dar și un magazin online. Nu a renunțat însă la marea sa dragoste, televiziunea. A acceptat să se implice într-un proiect după o pauză de aproape un an. Este coprezentator în emisiunea “Bravo, ai stil Celebrities”, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

“Televiziunea este și va rămâne o parte din mine, îmi place foarte mult acest lucru. Nu am mai fost în postura de prezentator al unei emisiuni de mai bine de un an”, a mai spus Victor Slav.

ADVERTISEMENT