Life

Victor Slav, discuție delicată cu fiica sa. Cum i-a explicat Sofiei separarea dintre el și Bianca Drăgușanu

19.11.2020 | 17:15
Victor Slav discutie delicata cu fiica sa Cum ia explicat Sofiei separarea dintre el si Bianca Dragusanu
ADVERTISEMENT

Victor Slav se înțelege de minune cu fiica sa, Sofia Natalia, în ciuda faptului că prezentatorul a divorțat de Bianca Drăgușanu în urmă cu câțiva ani. Moderatorul de la Kanal D i-a explicat micuței de ce părinții locuiesc separat, mărturisind că aceasta a înțeles foarte bine situația. 

Vedeta susține că fetița de numai 3 ani a înțeles perfect ceea ce implică separarea într-un cuplu, precizând că Sofia știe ce înseamnă că mami și tati sunt divorțați. Copila gestionează destul de bine separarea părinților și nu pune prea multe întrebări.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul îi acordă micuței toată atenția din lume și o pune pe primul loc în ciuda faptului că de mai bine de un an este implicat într-o relație amoroasă. Sofia o cunoaște pe actuala iubită a lui Victor Slav și pare că o acceptă în viața sa.

Victor Slav, discuție despre divorțul dintre el și Bianca Drăgușanu. Cum i-a explicat Sofiei separarea

„Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg.

ADVERTISEMENT

Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a mărturisit Victor Slav în cadrul unei emisiuni TV, notează spynews.ro.

În momentul de față Sofia se află în grija prezentatorului de la Kanal D, fostul soț al Biancăi Drăgușanu dezvăluind care sunt activitățile pe care le desfășoară atunci când sunt împreună. Pe primul loc sunt jocurile, însă Sofia are și un program stabil de dans sau alte activități creative.

ADVERTISEMENT

Victor Slav se implică și se dedică în totalitate creșterii fiicei sale, motiv pentru care a luat lecții de la persoane avizate în ceea ce privește băița sau alte lucruri pe care în general le fac mamele.

„Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzică, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o acasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general.

ADVERTISEMENT

Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”, a completat fostul moderator de la „Vulturii de noapte”.

ADVERTISEMENT