Life

Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu fiica lui: „Mă interesează să-și găsească propriul drum”

Victor Slav a făcut dezvăluiri despre relația cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu, Sofia Natalia, în vârstă de cinci ani. Prezentatorul TV este mândru de fetița lui.
10.12.2021 | 20:16
Victor Slav dezvaluiri despre relatia cu fiica lui Ma intereseaza sasi gaseasca propriul drum
ADVERTISEMENT

Victor Slav a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu, Sofia Natalia. La cinci ani, micuța îl recunoaște pe tatăl ei atunci când apare pe micile ecrane și se bucură foarte mult.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit în 2013, însă au divorțat în anul următor. În 2016 s-a născut fiica lor, Sofia, un moment de mare bucurie pentru amândoi.

ADVERTISEMENT

Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu fiica lui

Victor Slav a vorbit despre relația sa cu Sofia Natalia, fetița lui și a Biancăi Drăgușanu. Fostul model a declarat că aceasta îl recunoaște atunci când apare la TV, la Bravo, ai stil! Celebrities, dar nu îl urmărește, din moment ce emisiunea este difuzată destul de târziu.

„Da, mă recunoaște la TV, are cinci ani, dar nu mă urmărește, pentru că emisiunea se difuzează la o oră la care ea, de obicei, doarme.

ADVERTISEMENT

Dar, când mă vede, îi place, chiar dacă este la vârsta la care desenele animate sunt preferate în cea mai mare parte a timpului”, a declarat Victor Slav pentru revista VIVA.

Sofia petrece timp regulat cu părinții ei, din moment ce aceștia sunt despărțiți. Victor Slav adoră să se afle în compania fiicei sale, pe care o adoră.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV a mai spus că Sofia este foarte sociabilă și prietenoasă la vârsta ei. Deși nu pune foarte multe întrebări, acestea sunt foarte inteligente.

În plus, Sofia interacționează cu copiii și imediat se împrietenește cu ei. Tatăl ei a recunoscut că el nu era așa atunci când avea vârsta ei.

ADVERTISEMENT

„Eu nu cred că este mare, abia a împlinit, cum am spus, cinci ani, nu pune nici foarte multe întrebări, dar simt că acestea încep să prindă contur (…).

Fetița mea mă uimește de la o zi la alta, pentru că timpul trece foarte repede. Este un copil foarte prietenos, sociabil; de fiecare dată când ies cu ea, intră imediat în interacțiune cu un copil. Se duce foarte simplu și spune: ‘Eu sunt Sofia, pe tine cum te cheamă? Vrei să fim prieteni?”

Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil. Absoarbe foarte repede orice informație, se transformă de la o zi la alta, întrezăresc deja o domnișoară cu o personalitate bine conturată. Trec foarte repede anii”, a mai spus Victor Slav pentru sursa citată.

Ce a moștenit Sofia de la tatăl ei

Victor Slav a mai spus că nu vrea neapărat ca fetița lui să moștenească ceva anume de la el, ci mai degrabă să-și găsească propriul ei drum.

Prezentatorul o va susține întotdeauna, indiferent de alegerile pe care le va face în viață.

„Nu îmi dau seama, este un copil și nici nu mă interesează ce anume moștenește, dacă moștenește.

Important este că voi fi mereu alături de ea și o voi susține în tot ceea ce va dori să facă. Mă interesează să își găsească propriul drum, să își dezvolte propria personalitate”, a adăugat Victor Slav.

Victor Slav a mai menționat că încearcă să petreacă cât mai mult timp în aer liber alături de fiica lui. Cei doi merg și la film, acum că Sofia a mai crescut și are răbdare să privească unul până la capăt.

Fostul Biancăi Drăgușanu are grijă ca Sofia să ducă un stil de viață sănătos și să facă sport regulat.

ADVERTISEMENT