Life

Victor Slav îi dă o lovitură de imagine Biancăi Drăgușanu, în timp ce ea petrece cu Bădălău în Maldive

12.01.2021 | 21:57
Victor Slav îi dă o lovitură de imagine Biancăi Drăgușanu, în timp ce ea petrece cu Bădălău în Maldive
Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drpgușanu, cu care are o fetiță pe nume Sofia. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Victor Slav dovedește în fiecare zi că este un tătic model, iar imaginile postate în ultimele ore pe Instastory arată că principala lui preocupare în aceste momente este creșterea micuței Sofia, rod al relației pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu.

În timp ce fosta lui nevastă petrece pe nisipurile fine ale plajelor din Maldive cu Gabi Bădălău, Victor îi face toate poftele fetiței sale și postează din când în când câteva momente frumoase pe care le petrece cu aceasta.

Pe Instastory, fostul băiat de la meteo a postat niște filmulețe în care s-a arătat mândru de ce a reușit să realizeze alături de Sofia, construind o casă pentru jucăriile ei, în special pentru ponei.

ADVERTISEMENT

Victor Slav, un tată model

Fostul prezentator de televiziune își vede liniștit de viață și se ferește de scandalurile în care a tot fost implicată Bianca, pe care o respectă în primul rând pentru că este mama fiicei sale, chiar dacă poate ar avea ceva de spus în legătură cu stilul de viață al acesteia.

De când s-a despărțit de Bianca, Victor a reușit să își refacă viața, iar zilele trecute s-a aflat că se iubește cu o blondă sexy, despre care nu știm încă foarte multe detalii în afară de cele evidente, și anume că arată foarte bine.

ADVERTISEMENT
victor slav
Victor Slav postează des pe Instastory cum își petrece timpul cu fetița lui, Sofia

Ferit de scandalurile fostei soții

Realizatorul TV a păstrat o relație cordială cu Bianca de dragul fiicei lor, iar cei doi se înțeleg cel mai bine mai ales când vine vorba despre fetița lor.

De fiecare dată când Bianca a avut treabă sau a călătorit în diferite locuri, Victor a stat cu Sofia, cum se întâmplă și acum. Chiar și atunci când a fost agresată de fostul ei partener, Alex Bodi, fosta vedetă PRO TV a luat decizia să o ia pe Sofia la el acasă pentru că micuța nu merită să trăiască în climatul toxic în care se aflau în ultima vreme afaceristul din Mediaș și Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri