Life

Victor Slav, imagine de colecție cu mama lui. Fanii au observat imediat un alt detaliu

09.03.2021 | 15:46
Victor Slav imagine de colectie cu mama lui Fanii au observat imediat un alt detaliu
ADVERTISEMENT

Cu ocazia zilei de 8 martie, Victor Slav a postat o imagine de colecție cu mama lui, însă fanii au observat un alt detaliu la femeia care i-a dat viață vedetei. Aceștia și-au dat seama de la cine a luat fiica lui, Sofia, trăsăturile fizice. 

Urmăritorii au fost surprinși de asemănarea dintre cele două și i-au lăsat fostului soț al Biancăi Drăgușanu zeci de comentarii la postarea de pe Instagram, care a primit mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au fost căsătoriți în perioada 2013 – 2014 și s-au împăcat ulterior, iar în toamna lui 2016 s-a năsut Sofia.

Victor Slav, imagine inedită cu mama lui. Fanii au observat un alt detaliu

„La mulți ani ființă dătătoare de viață! La mulți ani, femeie! La mulți ani, mama❤️”, a scris fostul prezentator TV pe Instagram, în dreptul fotografiei cu el și cu mama lui.

ADVERTISEMENT
Mama lui Victor Slav
Victor Slav, fotografie cu mama lui. Sursa foto: Instagram

Fanii au observat imediat asemănarea dintre mama vedetei și Sofia Natalia, fiica lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu, lăsând zeci de comentarii de apreciere.

„Ce bine seamana Sofia cu ea❤️/ Ce seamănă Sofia cu bunica/ La mulți ani sănătoși! Sofia seamănă și cu bunica/ Ce bine seamănă fetita ta cu bunica!!!/ Waw..ce femeie frumoasaaaa/ Ce mamă frumoasă ai/ Să fiți fericiți amândoi, și mama, și băiatul”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT

Din păcate, au existat și urmăritori care i-au reproșat lui Victor Slav că mariajul cu Bianca Drăgușanu i-a distrus imaginea: „Păcat ca ți-ai stricat imaginea prin căsătoria cu o neica nimeni, cu o femeie ieftină.”

Ce relație au acum Bianca Drăgușanu și Victor Slav

După o căsnicie scurtă și o altă relație tumultoasă care a urmat ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas în relații bune de dragul fetiței lor, în vârstă de patru ani. Fosta asistentă TV spunea, la un moment dat, că ea și tatăl copilului ei sunt buni prieteni.

ADVERTISEMENT

„Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului.(…) Pentru mine, Victor rămâne un om special. Așa a fost să fie, ca noi doi să nu mai fim căsătoriți, însă eu nu am ce să îi reproșez din multe puncte de vedere.

Relația noastră s-a bazat pe respect, în atari condiții, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urâte. Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare, sau vreun cuvânt, m-a iubit și m-a respectat. Altele au fost neînțelegerile noastre, dar ne-am despărțit prieteni, așa cum suntem și astăzi”, a declarat vedeta, potrivit libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT