Life

Victor Slav a recunoscut că a fost infidel. Ce mărturisește acum despre căsnicia eșuată cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a supus detectorului de minciuni și a făcut o serie de dezvăluiri în premieră despre viața sa personală. Prezentatorul tv a recunoscut că nu a fost tocmai fidel în relațiile sale.
03.02.2022 | 12:29
Victor Slav a recunoscut ca a fost infidel Ce marturiseste acum despre casnicia esuata cu Bianca Dragusanu
Victor Slav, despre relația cu Bianca Drăgușanu. Foto: Youtube/ Instagram
ADVERTISEMENT

Victor Slav este noul invitat al emisiunii „Detectorul de minciuni”, prezentată de cântăreața Oana Radu. Colegul Ilincăi Vandici de la Kanal D a vorbit despre căsnicia cu Bianca Drăgușanu, cum a fost să se reîntâlnească în același platou tv cu fosta iubită, Anda Adam, dar a spus și dacă a înșelat vreodată.

Oana Radu l-a tras de limbă pe colaboratorul show-ului „Bravo, ai stil”, într-un interviu cu detectorul de minciuni.

ADVERTISEMENT

Acesta a răspuns celor mai indiscrete întrebări, cu naturalețe. Nu a evitat să povestească nici despre fostele sale partenere, la fel de celebre ca el.

Victor Slav a recunoscut că a înșelat

Slav a spus că nu a fost deloc ciudat să fie în același studio tv cu Anda Adam. Asta deoarece relația lor s-a consumat de prea multă vreme, iar ei au păstrat o relație bună, de amiciție, în ciuda zvonurilor apărute în presă.

ADVERTISEMENT

„Nicicum. Suntem doi oameni ce nu mai suntem împreună de 10 ani de zile”, a spus ferm Victor Slav.

Oana l-a întrebat apoi pe fostul băiat de la meteo dacă a înșelat vreodată. Acesta a recunoscut, iar Oana a insistat să afle detalii despre cine sunt femeile cărora nu le-a fost tocmai fidel.

ADVERTISEMENT

„Deci ai înșelat și vedete, și persoane normale”, a ținut cu morțișul Oana să știe. „Da, dacă vrei, poți să spui și așa”, a confirmat Victor.

Din seria întrebărilor intime nu putea lipsi una care să nu facă referire la Bianca Drăgușanu. Cu fosta asistentă de televiziune, Victor a fost căsătorit și are o fetiță pe nume Sofia.

ADVERTISEMENT

Nu regretă căsnicia cu Bianca Drăgușanu

Victor nu regretă mariajul cu Bianca, deși nu a fost unul care să dureze. Relația lor s-a rupt în momentul în care Bianca s-a dus la Paris cu fostul fotbalist Adrian Cristea, iar divorțul a urmat la ceva vreme după acel episod demn de o telenovelă sud-americană.

„Dacă ai coloană vertebrală, ți-o asumi până la capăt”, a spus Victor, precizând că decizia de a se căsători cu Bianca a fost una de care nu îi pare rău.

Victor Slav este un prezentator de televiziune de succes. De-a lungul anilor, bărbatul s-a remarcat nu doar cu show-urile pe care le-a prezentat, printre care „Vulturii de noapte” și „Wowbiz”, ci și cu tumultuoasa sa viață amoroasă. Interviul cu Victor Slav va apărea astăzi, pe canalul de Youtube theXclusive.

 

ADVERTISEMENT