Life

Victor Slav, mândru de iubita sa. Cum arată blondina care l-a cucerit iremediabil

03.01.2021 | 14:02
Victor Slav mandru de iubita sa Cum arata blondina care la cucerit iremediabil
Victor Slav, mândru de iubita sa. Cum arată blondina care l-a cucerit iremediabil. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Victor Slav și-a prezentat iubita la început de 2021, relația prezentatorului cu frumoasa blondină durând de aproximativ un an și jumătate. Fostul moderator de la meteo este mândru de partenera sa de viață care l-a cucerit iremediabil. 

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are numai cuvinte de laudă la adresa blondinei, care nu este persoană publică. Tânăra se încadrează în tiparul femeilor cu care a avut relații prezentatorul până acum, unii fani fiind de părere că seamănă perfect cu cea care i-a dăruit un copil.

ADVERTISEMENT

Ela, actuală iubită a lui Victor Slav, este tot blondă și mai ales, tunată, internauții nefiind deloc de acord cu alegerea fostului prezentator de la Kanal D. Tânăra lucrează ca hostess la o terasă de pe malul Dâmboviței, meserie de care este foarte mândră.

Victor Slav și-a prezentat iubita în online. Cum arată partenera sa de viață

„For 2021, Bonnie & Clyde in action” (Pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune), a scris Victor Slav în dreptul fotografiei alb-negru în care apare alături de Ela. Vedeta a dezactivat comentariile de peInstagram, fără a se știi motivul exact pentru care a recurs la acest gest.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea poza a fost apreciată de peste 20.000 de internauți, Victor Slav declarând la un moment dat că a fost în atenția publică cu doar două relații amoroase: cu Anda Adam și cu Bianca Drăgușanu, care i-a dăruit și un copil, pe Sofia Natalia.

Victor Slav și actuala sa iubită, Ela
Victor Slav și actuala sa iubită, Ela. Sursa foto: Instagram.com

„Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face.

ADVERTISEMENT

Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc și sunt iubit”, declara în urmă cu numai câteva luni Victor Slav în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Fostul moderator de la „Vulturii de noapte” a mai precizat la momentul respectiv că Sofia, fiica sa și a Biancăi Drăgușanu, gestionează foarte bine separarea dintre părinți. Micuța a acceptat-o pe noua sa parteneră de viață, alături de care petrece destul de mult timp.

ADVERTISEMENT

„Sofia gestionează bine situația, deocamdată, nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării”, a completat fostul prezentator de la Kanal D, în emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cove.

ADVERTISEMENT