Life

Victor Slav, mesaj emoționant de la iubita lui. Fostul Biancăi Drăgușanu a împlinit 42 de ani

Victor Slav a primit un mesaj emoționant de la iubita lui, Selina, cu ocazia zilei de naștere. Fostul partener al Biancăi Drăgușanu a împlinit 42 de ani.
05.06.2022 | 21:14
Victor Slav mesaj emotionant de la iubita lui Fostul Biancai Dragusanu a implinit 42 de ani
Victor Slav a împlinit 42 de ani. Ce mesaj a primit de la iubita lui. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Selina, iubita lui Victor Slav, a postat un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a fostului model, care astăzi a împlinit 42 de ani.

Iubita lui Victor Slav, mesaj emoționant de ziua prezentatorului

Fostul partener al Biancăi Drăgușanu a primit urări de la familie și prieteni cu ocazia zilei de naștere. Printre cei care i-au transmis gânduri bune se află și iubita lui, Selina, care a postat un mesaj scurt, dar emoționant în mediul online.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani, suflet drag!”, a scris Selina pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii cu partenerul său.

Victor Slav iubita
Victor Slav, mesaj de la iubită de ziua lui. Sursa foto: Instagram

Victor Slav și Selina sunt împreună de mai bine de doi ani, însă aceasta nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Cei doi postează rar imagini împreună pe rețelele de socializare. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este destul de discret atunci când vine vorba despre viața sentimentală.

Selina lucrează ca hostess la o terasă de pe malul Dâmboviței și este apreciată pentru trăsăturile fizice de invidiat. Cu toate acestea, șatena a trecut și pragul saloanelor de înfrumusețare, având implanturi mamare și acid hialuronic în buze.

ADVERTISEMENT

Ce spune Victor Slav despre al doilea copil

În cadrul unui interviu, Victor Slav a spus că nu se știe niciodată ce îi rezervă viitorul și nu a făcut planuri, dar nici nu exclude posibilitatea de a mai avea un copil.

“Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul.

ADVERTISEMENT

Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta”, a declarat Victor Slav pentru VIVA, la finalul anului trecut.

Prezentatorul TV are o fiică, Sofia Natalia (5 ani), cu fosta parteneră de viață, Bianca Drăgușanu.

Mai mult, Victor Slav nu spune nu nici în privința căsătoriei, după cum a declarat la momentul respectiv.

“Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt
adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată niciodată!”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT
Tags: