ADVERTISEMENT
Life

Victor Slav și Alex Bodi, în aceeași casă. Ce s-a întâmplat la petrecerea zilei de naștere a fiicei Biancăi Drăgușanu

Autor: Cerasela Stafie | 27.09.2020 | 20:34
Victor Slav și Alex Bodi, în aceeași casă. Ce s-a întâmplat la petrecerea zilei de naștere a fiicei Biancăi Drăgușanu
Victor Slav și Alex Bodi, în aceeași casă. Ce s-a întâmplat la petrecerea zilei de naștere a fiicei Biancăi Drăgușanu Sursa foto: Instagram

Victor Slav și Alex Bodi au petrecut împreună ziua de naștere a Sofiei. Fiica Biancăi Dragușanu și a prezentatorului TV a împlinit, sâmbătă 4 anișori. Petrecerea a fost opera mamei sale, care a avut grijă ca totul să iasă perfect.

ADVERTISEMENT

Pentru că Bianca și-a dorit ca fiica sa să aibă alături toate pesoanele dragi, nu putea lipsi tatăl acesteia, Victor Slav. Acesta s-a deplasat la casa actualului partener al fostei sale soții, Alex Bodi, și s-a bucurat alături de cea mică.

Petrecerea a adunat un număr impresionat de participanți, peste 3000 de baloane și un decor de poveste. Copiii au avut tobogan și trambulină și a fost o distracție pe cinste.

ADVERTISEMENT
Victor Slav și Alex Bodi, împreună la petrecerea Sofiei. Sursa foto: Instagram
Victor Slav și Alex Bodi, împreună la petrecerea Sofiei. Sursa foto: Instagram

Victor Slav și Alex Bodi, împreună la petrecerea Sofiei

Atât Bianca, cât și tatăl micuței Sofia, Slav, au postat pe rețelele de socializare imaginii de la ziua specială a copilei lor. Blonda, a împărtășit cu fanii și un filmuleț care prezintă o ipostază mai puțin obișnuită, un tablou de familie format din Victor, Bodi, ținând tortul, și Bianca cu Sofia în brațe.

Fostul prezentator al știrilor meteo de la ProTv a prezentat și el, tot pe Instagram, imagini ale fetiței în timp ce se juca pe tobogan sau se bucura de dulciurile servite la petrecere.

ADVERTISEMENT

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au decis să păstreze o relație apropiată de dragul fiicei lor. Cei doi s-au despărțit în vara lui 2018, dar au știut managerieze situația asfel încât copilul să nu fie afectat de acestă ruptură, având vizite regulate din partea tatălui și suport financiar.

„Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței.

ADVERTISEMENT

Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, povestea, la momentul respectiv, un propiat al cuplului pentru click.ro.

Recent, Bianca a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că tatăl fetiței sale este bărbatul la care s-ar întoarce dacă ar fi nevoită să aleagă dintre foștii parteneri Adrian Cristea, Cătălin Botezatu sau Victor Slav. Ea a spus:„la Victor Slav m-aș întoarce. Însă, să se înțeleagă că nu aveam de ales”, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!