Life

Victor Slav și iubita lui, Selina, se iubesc cu patimă. Cum s-au afișat pe rețelele de socializare

Iubire ca-n filme între Victor Slav și Selina, iubita acestuia. FANATIK vă spune cum s-au afișat cei doi pe rețelele de socializare
11.08.2021 | 10:59
Victor Slav si iubita lui Selina se iubesc cu patima Cum sau afisat pe retelele de socializare
Victor Slav și iubita lui, Selina, se iubesc cu patimă. Cum s-au afișat pe rețelele de socializare Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul prezentator și partenera lui de viață par a fi mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi sunt la Brașov și au distribuit imagini din timpul petrecut împreună pe rețelele de socializare.

Până acum Selina a fost o prezență foarte discretă. Blondina a evitat aparițiile publice sau în mediul online alături de Victor Slav, fiind surprinși foarte rar împreună.

ADVERTISEMENT

Victor Slav și iubita lui, Selina, se iubesc cu patimă. Cum s-au afișat pe rețelele de socializare

Actuala parteneră de viață a fostului prezentator este cea care a publicat imaginile. Acestea îi afișează pe cei doi mai îndrăgostiți ca niciodată.

Victor Slav și iubita lui, Selina, sărut pasional
Victor Slav și iubita lui, Selina, sărut pasional
Sursa foto: InstaStory

Blondina a distribuit un clip video în care cei doi se sărută pasional. În dreptul imaginilor distribuite, acesta a scris și câteva cuvinte.

ADVERTISEMENT

O adevărată declarație de dragoste pentru Victor Slav: „Doar pentru că realizez cât de mult te iubesc.”

Victor Slav și iubita lui, Selina
Victor Slav și iubita lui, Selina
Sursa foto: InstaStory

Cei doi au o relație de doi ani, dar care a fost ținută departe de ochii lumii. Recent, Victor a făcut primele declarații despre partenera sa de viață.

ADVERTISEMENT

El a explicat că femeia nu dorește să iasă în evidență: „Sunt îndrăgostit și de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina”.

„Adică am o relație de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieșim în evidență și iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate.De asta nu suntem cunoscuți publicului larg. Nu, este iubita mea. Este un model de femeie”, a spus el, potrivit Click.ro

ADVERTISEMENT

Asemănare izbitoare între Bianca Drăgușanu și Selina

Se spune despre Selina că seamănă izbitor cu fosta soție a lui Victor Slav, Bianca Drăgușanu. Ambele femei sunt blonde, au operații estetice și o mare grijă pentru aspectul fizic.

Mai mult, prezentatorul este foarte încântat și de relația dintre iubita sa și fetița rezultată din căsnicia cu fosta asistentă TV. El a explicat că Selina are lipici la copii, iar Sofia nu face excepție.

„Se înțeleg foarte bine. Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta,” a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT